۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:30
کد خبر : 9073140
۱۲:۱۵

۱۳۹۷/۰۸/۱۰

جاماندگان اربعین حسینی

خواهران بسیجی پایگاه ساجده از حوزه مقاومت شهدای خواهر که از زیارت اربعین جامانده اند از گلزار شهدای روستا سیدآباد تا مزار گذشتگان پیاده روی کردند.
کربلا به رفتن نیست... به شدن است... که اگربه رفتن بود... شمرهم کربلایی است...
به گزارش خبرگزاری بسیج ازبافق؛  مصادف با اربعین حسینی خواهران بسیجی پایگاه ساجده از حوزه مقاومت شهدای خواهر که از زیارت اربعین جامانده اند از گلزار شهدای روستا سیدآباد تا مزار گذشتگان پیاده روی کردند.
حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) درباره پیاده روی اربعین بیان کردند:
این حرکت حرکت عشق و ایمان است؛ هم در آن ایمان و اعتقاد قلبی و باور‌های راستین، تحریک‌کننده و عمل‌کننده است؛ هم عشق و محبّت. تفکّر اهل‌بیت و تفکّر شیعی همین‌جور است؛ ترکیبی است از عقل و عاطفه، ترکیبی است از ایمان و عشق؛ ترکیب این دو. این آن‌چیزی است که در سایر فِرَق اسلامی، خلأ آن محسوس است؛ سعی هم میکنند گاهی به یک نحوی این خلأ را پُر کنند، [امّا]نمیشود؛ چه کسی مثل خاندان پیغمبر -این عناصر برجسته، ممتاز، نورانی، ملکوتی- وجود دارد در بین معتقَداتِ شُعبِ دیگرِ اسلامی، که این‌جور مردم به آن‌ها عشق بورزند، با آن‌ها تعامل کنند، با آن‌ها حرف بزنند، به آن‌ها سلام کنند و از آن‌ها ان‌شاءالله جواب بشنوند؛ چه‌کسی دیگر وجود دارد؟ این است که این یک فرصتی است در اختیار پیروان اهل‌بیت؛ این زیارت ائمّه (علیهم‌السّلام)، این معاشقه‌ی معنوی با این بزرگواران، این زیارت‌های سرشار از مفاهیم عالی و ممتاز که در اختیار ما است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید