۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:13
کد خبر : 9073203
۰۸:۰۱

۱۳۹۷/۰۸/۱۱
مدیر آموزش و پرورش بناب خبر داد

دو واحد آموزشی در بناب کلنگ زنی شد

مدیر آموزش و پرورش بناب از کلنگ زنی دو واحد آموزشی با حضور مسئولان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، قهرمانی گفت: کلنگ دو مدرسه شش و ۱۲ کلاسه در روستای ینگی کند خوشه مهر و محله آغداش بناب زده شد.

وی افزود: مدرسه شش کلاسه عمار روستای ینگی کند خوشه مهر در مساحت ۵۰۰ متر با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال و همچنین مدرسه ۱۲ کلاسه باقر صدر در محله آغداش در مساحت ۱۶۵۰ متر با اعتبار بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال ساخته خواهد شد.

قهرمانی اضافه کرد: کلنگ زنی ساخت مدرسه ۱۲ و ۶ کلاسه به ترتیب از محل اعتبارات سکونتگاه‌های غیر رسمی و تخریب و بازسازی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز استان است.

مدیر آموزش و پرورش بناب گفت: زمان ساخت هر دو مدرسه به صورت همزمان آغاز و طی ۱۲ ماهه کاری در شروع سال تحصیلی ۹۸ به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

این دو مدرسه زمینه را برای آموزش ۵۰۰ نفر از دانش آموزان پسر فراهم خواهد ساخت که با هدف تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه ساخته می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید