۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:14
کد خبر : 9073897
۱۰:۰۵

۱۳۹۷/۰۸/۱۳

آغاز راهپیمایی مردم و دانشجویان در روز ملی «مبـارزه با اسـتکبار»/ طنین‌انداز شدن فرياد «مرگ بر آمریکا» در کشور

مردم، دانشجویان و دانش آموزان تهران راهپیمایی گسترده خود بمناسبت یوم الله سیزدهم آبان را با حضور در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مردم، دانشجویان و دانش آموزان انقلابی و عاشورایی ایران اسلامی صبح امروز ( یکشنبه 13 آبان 97) با حضور حماسی و گسترده خود در راهپیمایی روز ملـی مبـارزه با اسـتکبار یک بار دیگر انزجار و نفرت خود را از مستکبران جهان به خصوص از شیطان بزرگ نشان دادند.

مردم، دانشجویان و دانش آموزان تهران نیز ضمن بزرگداشت یوم الله سیزدهم آبان راهپیمایی گسترده خود را از دقایقی پیش با حضور در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا آغاز کرده و ضمن سردادن شعارهای «مـرگ بـر امریـکا» ، «مـرگ بـر انگلیـس» ، «مـرگ براسـرائیل»، «مرگ بر استکبار» و « هیـهـات منـا الـذلـه » آمده‌اند تا یک بار دیگر صدای خود را به گوش جهانیان برسانند.

 حضور اتحادیه و تشکل‌های دانشجویی در راهپیمایی امرروز بسیار چشمگیر است. بر همین اساس دفتر تحکیم وحدت در مسیر راهپیمایی با برپایی غرفه استکبارستیزی از راهپیمایان استقبال می‌کند.

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز با توزیع نشریه همشاگردی میان مردم که ویژه روز ملی استکبارستیزی منشتر شده، فعالیت چشمگیری در راهپیمایی دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید