۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:03
کد خبر : 9074357
۲۱:۴۴

۱۳۹۷/۰۸/۱۳
مدیرکل نظارت بر پروژه‌های عمرانی و ساختمانی شهرداری قم خبر داد

پیشرفت ۸۱ درصدی پروژه تقاطع شهرک قدس و بلوار آیت‌الله بروجردی

مدیرکل نظارت بر پروژه‌های عمرانی و ساختمانی شهرداری قم از پیشرفت ۸۱ درصدی پروژه تقاطع شهرک قدس و بلوار آیت‌الله بروجردی خبر داد.
پیشرفت ۸۱ درصدی پروژه تقاطع شهرک قدس و بلوار آیت‌الله بروجردی

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، عباس حلوائی‌زاده با اشاره به اجرای پروژه تقاطع ... مسطح شهرک قدس با بلوار آیت‌الله بروجردی اظهار کرد: با بهره‌برداری فاز سوم بلوار آیت‌الله‌بروجردی مسیر‌های دسترسی این بلوار با شهرک قدس و جمکران برقرار نیست.

وی ادامه داد: سال گذشته قراردادی برای احداث تقاطع با شبدری کامل با اعتبار ۱۸.۶ میلیارد تومان در نقطه تلاقی شهرک قدس و بلوار آیت‌الله بروجردی منعقد شد که با احداث آن کلیه دسترسی‌ها از میدان مرجعیت به شهرک قدس، شهرک قدس به پردیسان، پردیسان به شهرک قدس و پردیسان به سمت جمکران و جمکران به میدان مرجعیت تکمیل خواهد شد.
مدیرکل نظارت بر پروژه‌های عمرانی و ساختمانی شهرداری قم از پیشرفت ۸۱ درصدی این پروژه خبر داد و با بیان اینکه نوع اجرای این تقاطع تیر‌های پیش‌ساخته بتنی است، گفت: هر دهانه پروژه ۳۶.۶ متر طول داشته و مابقی عملیات رمپ و لوپ کاملا خاکی است و ۲۳۲ متر آبرو در مسیر اجرا شده است.
وی کل آرماتور مصرفی در این پروژه را ۷۰۰ تن ذکر کرد و گفت: بتن مصرفی در این پروژه نیز ۹ هزار متر مکعب بوده است و امیدواریم با پیشرفت فعلی و رفع معارضات بتوانیم پروژه را تا پایان سال افتتاح کنیم.
حلوائی‌زاده اذعان کرد: تلاش ما بر این است که بخش‌هایی که تکمیل می‌شود به مرور در اختیار مردم قرار داده و کل پروژه تا پایان سال افتتاح شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید