۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:03
کد خبر : 9077747
۱۲:۱۹

۱۳۹۷/۰۸/۲۳
آیت‌الله مکارم شیرازی:

دولت با مسئله حضور زنان در ورزشگاه‌ها مردم را سرگرم نکند/ترامپ حق ندارد خود را ارباب همه کشور‌ها بداند

یکی از مراجع تقلید گفت: دولت باید بیشتر به فکر مردم بوده و با مسئله حضور زنان در ورزشگاه مردم را سرگرم نکنند و به فکر واقعیت‌ها باشند.
دولت با مسئله حضور زنان در ورزشگاه‌ها مردم را سرگرم نکند/ترامپ حق ندارد خود را ارباب همه کشور‌ها بداند
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) گفت: باید نسبت به دنیای امروز شناخت لازم را داشته باشیم در غیر این صورت گرفتار اشتباه و خطا می‌شویم؛ اینکه تصور کنیم در دنیای امروز حقوق بشر حاکم بوده و شورای امنیت و سازمان ملل در آن دخیل هستند، اشتباه کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز دیکتاتوری وحشیانه حاکم بوده و برخی کشور‌ها به دنبال سلطه گری هستند، اضافه کرد: کشور‌های دنیا نباید زیربار ذلت بروند که کشور‌های دیگر از آن سوی دنیا بتوانند بر منافع آن‌ها حکومت کنند و در شرایط فعلی باید دست به دست یکدیگر دهند و جلوی سلطه گری‌ها بایستند.

این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه رئیس جمهور آمریکا حق ندارد خود را ارباب تمام کشور‌ها تلقی کند، افزود: کشور‌ها نباید بردگی را بپذیرند و البته شاهد هستیم که برخی اخیرا متوجه شده و مخالفت می‌کنند.

وی یادآور شد: با وجود همه دیکتاتوری‌ها ایران اسلامی همچنان در صحنه حضور دارد و ان‌شاءالله این حضور ادامه خواهد داشت.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه اعراب جاهلی نیز به قرارداد‌هایی که منعقد می‌کردند احترام می‌گذاشتند، اضافه کرد: امروز برخی از کشور‌ها هر زمان که دلشان خواست از قرارداد‌ها خارج می‌شوند؛ ملت و دولت باید بدانند که در چه شرایطی حضور داریم با چه کسانی قصد مذاکره داریم.

وی با بیان اینکه آن‌ها برای رسیدن به منافع و اهداف خود یک مشت حرف‌های غلط و بی‌معنی همچون خروج از سوریه، حذف سپاه و نداشتن موشک و... را مطرح می‌کنند، یادآور شد: باید در چنین دنیای با قدرت در مقابل زورگو، زورمند شد تا بتواند مقابله کرد؛ البته دولت هم باید بیشتر به فکر مردم بوده و با مسئله حضور زنان در ورزشگاه مردم را سرگرم نکنند و به فکر واقعیت‌ها باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید