۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:14
کد خبر : 9080760
۰۹:۰۱

۱۳۹۷/۰۹/۰۱
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شیروان:

هر جا تفکر بسیجی باشد جایی برای استکبار نیست

جمعی از بسیجیان حوزه شهید بهشتی ناحیه شیروان با حجت الاسلام تیرگانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شیروان دیدار و گفتگو کردند.

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ جمعی از بسیجیان حوزه شهید بهشتی ناحیه شیروان با حجت الاسلام تیرگانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شیروان دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام تیرگانی در این دیدارضمن گرامیداشت هفته بسیج و تقارن آن با هفته وحدت خاطرنشان کرد: امروز بسترلازم برای اتحاداسلامی با هوشیاری و بیداری مردم آماده شده است  ولی به علت رعایت نکردن اصل وحدت اسلامی ازسوی سلاطین وحکام برخی کشورهای اسلامی که این اصل را به درستی درک نکرده ومتوجه حفظ موقعیت خود و برآوردن مقاصد اربابان خود هستند شکاف را بین امت ایجادکرده است که دراین زمان وظیفه ما سنگین است که با مطالعه محتوای قرآن وبا بصیرت وآگاه کردن امت این شکاف را ازبین ببریم.

وی افزود: بسیج برآمده از بطن جامعه و مردم است و این نقطه قوت اصلی این مجموعه است که مردمی است.

وی اظهار کرد: در دفاع مقدس بسیجیان افتخار آفریدند و همین تفکر در عراق و سوریه باعث شد تا داعش زمین گیر شود و هر جایی تفکر بسیجی باشد جایی برای استکبار نیست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید