به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج ، پروژه مسکن محرومین توسط سپاه رشت با هدف ساخت ۱۲ خانه در حوزه پیربازار رشت آغاز به کار کرد .

گفتنی است؛ از آنجا که ساخت مسکن محرومین با مشکلات بودجه روبه رو است و برای ساخت هر واحد مبلغ ۲۵ میلیون تومان از سوی کمیته امداد امام خمینی پرداخت می شود و مابقی آن از محل کمک های خیرین تأمین می شود ؛ لذا بسیج اساتید و هیات علمی دانشگاههای استان با بررسی مشکلات و روند ساخت این مسکن به این نتیجه رسیدند که تنها با پرداخت ماهانه ده هزار تومان توسط بسیج اساتید و هیات علمی دانشگاه های گیلان، مشکلات این حوزه به کلی برطرف می شود .

در ادامه این برنامه اساتید بسیجی استان گیلان با خانواده شهید اکبری دیدار کردند، این شهید بزرگوار در هنگام شهادت ۲۱ سال داشته و در منطقه مریوان به شهادت رسیده است، به گفته خانواده شهید اکبری مادر ایشان از غم شهادت این شهید بزرگوار پس از مدت اندکی به ایزد منان پیوستند.
منبع: روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان گیلان