۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:10
کد خبر : 9082083
۱۲:۴۵

۱۳۹۷/۰۹/۰۳
به مناسبت هفدهم ربیع‌الااول صورت گرفت

موافقت امام‌خامنه‌ای با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان

رهبر معظم انقلاب به مناسبت فرا رسیدن میلاد باسعادت رسول گرامی اسلام (ص) با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان موافقت کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌االله‌العظمی خامنه‌‌ای، به‌ مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت ختمی‌مرتبت محمد مصطفی صلی‌الله‌ علیه‌ و آله و ولادت حضرت امام‌جعفر صادق علیه‌السلام، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات یک‌هزار و هشتاد و شش نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه‌ قضائیه در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که در کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند 11 از اصل  110  قانون اساسی، مورد موافقت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قرار گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید