به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، عباس درزی جانشین فرماندهی ناحیه امام صادق علیه السلام آبیک در دیدار با بسیجیان فرهنگی با گرامیداشت هفته ی بسیج بیان کرد: هفته ی بسیج هفته ای است که مبدا و آغاز خیلی از برکات است و مسئول بودن در حکومت اسلامی در گرو محبوب بودن در مسئولیت است که بسیار مهم است چند سال قبل از حکومت اسلامی آرزو می کردیم که یک چنین حکومتی باشد که ما در آن حکومت جارو کش می شدیم
وی افزود: امروز خدا بر ما منت گذاشته و این ما هستیم که لیاقت نداریم به مردم خدمت کنیم و امیدواریم که در محضر شهدا و کسانی که تلاش کردند که حکومت اسلامی باشد شرمنده نباشیم و بعد از گذشت سالیان متمادی اتفاقی افتاده است که در آن شیعه چنین مقطعی را تجربه کرده است و همه ی دشمنی دشمنان به این خاطر است که شیعه دوباره زنده شده و حکومت اسلامی به رشد و نمو خودش ادامه داده است باید این لحظه ها را قدر بدانیم.
درزی خاطرنشان کرد: مسئولین ما امروز چون در داخل نعمت هستند قدر این نعمت بزرگ را نمی دانند کشور ما از جمله معدود کشورهایی است که هشتاد تا نود درصد به روستاها و شهرها گاز رسانی کرده است و آنچه که ما امروز در آن نقص داریم در مدیریت و اداره جامعه است و هرکس در هرجایی باید مدیریت به خرج دهد و از چیزی که در دست دارد بتواند در زمینه علمی اقتصادی و منطقی استفاده کند
وی در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از وظایف آموزگاران این است که شبهات را پاسخ دهند و باید همیشه به خاطر داشته باشیم که در زمان جنگ بهترین ها رفتند و جنگیدند اما بعد از جنگ بهترین ها مدیر نشدند و طبق نظر رهبری اصلاح طلب و اصول گرا ندارند ومعیار مردم انقلابی و ضد انقلابی است .
جانشین فرماندهی ناحیه امام صادق علیه السلام آبیک در خاتمه متذکر شد: مردم ایران مردم بزرگواری هستند ومقام معظم رهبری نیز در تکریم مردم بیان کردند که مردم ایران امروز از امت رسول الله در زمان ایشان جلوتر و بهتر هستند و هدف امام راحل از تشکیل بسیج مستضعفین این بود که در کنار ایمان و پرهیزکاری مردم کارهای نظامی را نیزآموزش ببینند تا در زمان ضرورت استفاده کنند.
6001/ت30/ب