۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:56
کد خبر : 9082641
۲۱:۲۸

۱۳۹۷/۰۹/۰۴
باید به فیلم «فروشنده» واکنش نشان داد؛

«فروشنده» بی غیرتی، تجاوز و نا امنی در ایران را به جایزه اسکار فروخت

خبرگزاری بسیج: کارگاه سواد رسانه ای با شعار بسیج،جهادکبیر واستکبار ستیزی با سخنرانی آقای متقی کارشناس حوزه فضای مجازی در هنرستان فاطمیه حوزه بسیج دانش آموزی شهیده طاهره هاشمی قرچک برگزار شد .

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ متقی گفت: باید بدانیم رسانه دقیقا چه چیزی را می خواهد به ما بگوید؟! سواد رسانه ای ، به ما می گوید پشت پرده رسانه ها چه خبر است.

با دقت به پیج های اینستگرام سلبریتی ها خواهیم فهمید که از آنها جز موضوعات ضد دین، ضد نظام، ضد کشور و سگ و گربه بازی چیزی در نمی آید.

وی افزود: ما نباید رباط باشیم و باید نسبت به موضوعات واکنش نشان بدهیم.

فیلم ایرانی فروشنده که نماد بی غیرتی ،تجاوز، نا امنی کشور ایران را به جهان نشان داد جایزه اسکار را می گیرد.

وی گفت: سلبریتی باید اعلام کنند که حرفهایشان نظر و عقیده شخصیشان هست و به نمایندگی از کشور ایران حق ندارند نظر بدهند. 

متقی به دانش آموزان پیشنهاد داد که تماشای فیلم خوب است و سریال ۲۴ که ریاست جمهوری سیاه پوستان و فیلم آرگو که اسکار هم گرفته درباره ۱۳ آبان که از روزهای تاریخی کشور ما است و این فیلم را باید باید ما می ساختیم اما ،آنها ساخته اند. متقی در پایان کارگاه با نمایش دادن کلیپ های مورد نظر به تمامی شبهات ذهنی دانش آموزان پاسخ داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید