۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:11
کد خبر : 9083063
۰۸:۱۸

۱۳۹۷/۰۹/۰۶
نماینده مردم فلاورجان در مجلس‌ :

انتقال پیام شهدا بیش از گذشته برای دانش‌آموزان احساس می‌شود

مروز دانش آموزان از معلمان جلوتر هستند چراکه دانش آموز به اینترنت متصل می‌شود و کسب دانش می‌کند اما معلم باید پس از تدریس در مدرسه به دنبال کار دوم برود تا در مقابل خانواده خود خجالت نکشد،

به گزارش خبرگزاری بسیج از فلاورجان، حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در ویژه برنامه دانش‌آموزی کنگره ملی شهدای خط شکن فلاورجان با بیان اینکه نزدیک به 70 درصد مدارس شهرستان فلاورجان تخریبی است و نیاز به نوسازی و بازسازی دارد، اظهار داشت: شهرستان فلاورجان بیش از 260 هزار نفر جمعیت دارد و پذیرای 30 هزار مهاجر افغانستانی است و ارائه خدمات آموزش و پرورش به همه آنان لازم و ضروری است، بنابراین باید نگاه ویژه‌ای نسبت به آموزش و پرورش این شهرستان وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: نباید دانش‌آموزان در هنگام تحصیل احساس خطر ‌کنند، مبادا با بروز حادثه‌ای گفتار مسائلی همچون مدرسه شین آباد و غیره شویم، باید وزارت آموزش و پرورش این کم و کاستی‌ها را ببیند و آن را برطرف کند؛ در برخی از مدارس شهرستان فلاورجان از کانکس برای کلاس درس استفاده می‌شود.
‌موسوی لارگانی با انتقاد از مطرح شدن پرداخت معوقات معلمان در رسانه‌ها بیانکرد: میزان این معوقات بسیار اندک است اما بارها و بارها توسط مسئولان آموزش و پرورش در رسانه‌ها مطرح می‌شود که معوقات معلمان پرداخت شد.
وی گفت: مهندسی که در یک شرکت فولادی اصفهان کار می‌کند، آن پزشکی با یک عمل جراحی 100 میلیون تومان می‌گیرد در کجا پرورش یافته است، چه کسی این فرد را آموزش داد تا راهی دانشگاه شود، این دبیران و معلمان عزیز و بزرگوار هستند که در تربیت آنان تلاش کردند اما امروز اگر حرف از حقوق و مزایای معلمان شود، می‌گویند معلمان تعطیلات زیادی دارند.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان اضافه کرد: مهندسان آهن تولید می‌کنند و معلمان انسان تربیت می‌کنند، تربیت انسان مهمتر از تولید خودرو و غیره است، وزارتخانه باید این مطلب را بگوید، آقای بطحایی باید در هیئت دولت داد بزند و از حق و حقوق معلمان دفاع کند.
وی گفت: امروز دانش آموزان از معلمان جلوتر هستند چراکه دانش آموز به اینترنت متصل می‌شود و کسب دانش می‌کند اما معلم باید پس از تدریس در مدرسه به دنبال کار دوم برود تا در مقابل خانواده خود خجالت نکشد، از سوی دیگر وضعیت مدارس غیرانتفاعی و معلمان آن بدتر است و با حقوق و مزایایی اندکی تدریس می‌کنند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید