۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
13:09
کد خبر : 9083931
۱۵:۱۴

۱۳۹۷/۰۹/۰۶
رئیس بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی:

بسیج سازندگی هیچ ردیف بودجه ای ندارد

رئیس بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی بااشاره به اینکه اقدامات جهادی این نهاد بدون هیچ ردیف بودجه ای اجرایی می شود، گفت: از شور و نشاط نوجوانان و جوانان بهره می گیریم و کلیه خدمات ما رایگان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد روحانی ضمن گرامیداشت هفته بسیج و هفته وحدت اظهار کرد: «بسیج سازندگی حاصل تدبیر خردمندانه مقام معظم رهبری است و از سال 79 که تشکیلات بسیج سازندگی راه افتاد، شاهد خدمات ارزشمند جهادگران توسط این جوان 18 ساله برومند-بسیج سازندگی- در راستای محرومیت زدایی هستیم.»

وی اردوهای جهادی را آغازگر تشکیل جهاد سازندگی خواند و افزود: «همچنان که گروه های جهادی در رزمایش اعزام شدند، در هفته بسیج نیز گروه های ما به سراسر منطقه اعزام شدند.»

روحانی به رادیو گفت وگو گفت: «حجم کارهای جهادی در استان با یک ضریب تساعدی در حال افزایش است و امسال در سطح خراسان رضوی بیش از 380 مدرسه توسط دانش آموزان جهادگر زیباسازی، بازسازی و مرمت شده؛ در حالیکه در سال 96، حدود 216 مدرسه و در سال 95 و حدود 67 مدرسه را بر اساس آمار بازسازی کردیم.»

وی همچنین ویزیت رایگان بیماران و خدمات پزشکی در نقاط محروم را از دیگر فعالیت های جهادی این گروه های بسیجی در خراسان رضوی دانست و افزود: «افزایش خدمات مختلف جهادی را در سطح استان شاهد هستیم.»

روحانی ساخت سرویس بهداشتی و حمام در مناطق محروم را از دیگر خدمات جهاد گرانِ خراسان رضوی عنوان کرد و در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفت وگو اظهار داشت: «کمک به کارآمدی نظام و رفع فقر و محرومیت، سر رشته اقدامات جهادگران است و هیچ ردیف بودجه دولتی نداریم.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید