سرهنگ بختیاری فرمانده سپاه شهرستان کارون ضمن تبریک سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و هفته بسیج گفت: بسیج یکی از ماموریت ها و وظایفی که در برنامه های خود قرار داده است بحث محرومیت زدایی و انجام پروژه های اشتغال زایی است.
وی افزود: امروز بسیج سازندگی ما، کارگاه خیاطی و قالی بافی را در قلعه چنعان راه اندازی کردند که در این کارگاه به افراد نیازمند آموزش داده می شود تا بتوانند در این کارگاه مشغول به کار شوند. سپاه نیز پشتیبانی و تسهیلات مورد نیاز را مهیا می کند.
سرهنگ بختیاری خاطرنشان کرد: هدف ما از راه اندازی اینگونه کارگاه ها اشتغال خانواده های بی سرپرست،مددجویان کمیته امداد و کسانی که نیاز به کار مشاغل خانگی دارند.
وی در ادامه گفت: پروژه های دیگر نیز در قالب خانه های محروم که امروز 5 باب منزل تعمیراتی و بازسازی شده در قلعه چنعان افتتاح شد. همچنین ساختمان دو پایگاه مقاومت بسیج برادران و دو پایگاه مقاومت بسیج خواهران و دو حسینیه در ناصر آباد و کوی شهید محسن امروز نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفتند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کارون تصریح کرد: همه این کارها در جهت حل مشکلات مردم و محرومیت زدایی است که چندین سال است بسیج در محور و اولویت کار خودش قرار داده است تا بتوانیم کارهای خوبی انجام دهیم و در جهت محرومیت زدایی خصوصا خانواده های بی بضاعت منطقه گام برداریم.