به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، با نمایش عدد صفر روی تابلوی شمارش معکوس برای زمان این رقابت 48 ساعته، تیم ها اثرات خود را تحویل داورها داده و به این صورت رقابت ها به پایان رسید؛ داوری هر کدام از بخش های مسابقه تا ظهر به اتمام می رسد و نفرات برگزیده در هر بخش تا عصر معرفی می شوند.

داوران و ناظران در حال تحویل محتواهای تولید شده هستند تا کنون جمع آوری انیمیشن از تیم ها به پایان رسیده و حدود 35 انیمیشن تحویل گروه داوری داده شده است.
3 تولیدی از 3 گروه شرکت کننده البرز نیز تحویل داوران شد.در این رویداد رقابتی 96 تیم از 32 استان در سه رشته اپ، گیم و انیمیشن به صورت 48 ساعته در سالن ورزشی «پنج آذر» با یکدیگر رقابت کردند و از سه تیم منتخب هیات داوران در مراسم اختتامیه تجلیل خواهد شد و به نفرات برگزیده از هر بخش در مراسم اختتامیه جوایز و لوح یادبود اهدا می شود.
گفتنی است، نخستین همایش فعالان فضای مجازی بسیج به همراه رویداد 48 ساعته فناوری اطلاعات، نمایشگاه محصولات دیجیتال و همایش علمی فعالان فضای مجازی از روز پنجشنبه هشتم آذر ماه آغاز شد و تا ساعت نه صبح امروز دهم آذر ماه ادامه داشت.