۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:30
کد خبر : 9086096
۱۰:۵۴

۱۳۹۷/۰۹/۱۲
مدیر شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرز:

10 واحد صنفی دارای تخلف بهداشتی، پلمپ شد

دکتر مهرعلیان گفت: در ماه های مهر و آبان 1397 کارشناسان بهداشت محیط شبکه تعداد 10 واحد صنفی دارای تخلف بهداشتی را پلمپ کردند

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، دکتر علیرضا مهرعلیان، مدیر شبکه بهداشت-درمان شهرستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین گفت: در ماه های مهر و آبان 1397 کارشناسان بهداشت محیط شبکه تعداد 10 واحد صنفی دارای تخلف بهداشتی را پلمپ کردند.
دکتر مهرعلیان اظهار کرد که این واحدها به دلایل مختلف از جمله استفاده از رنگ غیر مجاز، رعایت نکردن بهداشت: فردی، ابزار و تجهیزات و ساختمانی و همچنین استفاده از مواد آرایشی-بهداشتی غیرمجاز پلمپ شدند.
پلمپ 10 واحد در چهار مکان
مهندس عباس غلامی، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه در تکمیل این خبر عنوان کرد: در نصرت آباد و الوند هر کدام چهار واحد و در محمدیه و مهرگان هر کدام یک واحد پلمپ شدند.
وی واحدهای پلمپ شده را یک واحد مرغ فروشی، آرایشگاه زنانه، کیوسک تولید و عرضه مواد غذایی، کارگاه تولید شیرینی، حلیم پزی، پزندگی و دو واحد نانوایی و اغذیه فروشی اعلام کرد.
1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید