۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:34
کد خبر : 9087067
۱۹:۲۷

۱۳۹۷/۰۹/۱۴
مسوول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی:

مردم در تک تک مراحل انقلاب اسلامی نقش دارند

مسوول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه امام خامنه‌ای راه تحقق اهداف انقلاب اسلامی را بیان کرده‌اند گفت: مردم در تک تک مراحل انقلاب اسلامی نقش دارند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت‌الاسلام علی ثقفی عصر امروز در دومین گردهمایی نقشه راه انقلاب اسلامی که در سالن اداره برق ارومیه برگزار شد با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی در حال حرکت به سمت قله است اظهار کرد: در این راستا مسافت‌هایی طی شده اما تاکنون به قله نرسیده‌ایم و منظور از قله نیز رسیدن به تمدن نوین اسلامی است

وی تصریح کرد: بی‌شک نباید با توجه به اینکه در میانه راه قرار گرفته‌ایم دچار احساس یاس و ناامیدی شده و دیگر اینکه از این راه طولانی غفلت کرد و از سوی دیگر از دستاوردهای افتخارآفرین نظام نیز نباید غافل شد

با اشاره به چرایی موضوع مورد توجه بودن بیانات رهبری در 12 آذر سال 79 گفت: اهمیت این موضوع به این سبب است که فرمایشات ایشان در این تاریخ مهم، مبنایی و راهگشا است، ضمن اینکه این بیانات آثاری در دهه 80 باقی گذاشت هر چند که دشمن حمله سهمگینی علیه آن اجرا کرد و شکست خورد اما آثار آن تاکنون باقی مانده و کشورمان از آنها رها نشده است

وی با بیان اینکه نیاز امروز جامعه به محتوای بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در آذر ماه سال 79 بسیار فراوان است افزود: محتوای بیانات ایشان در چهار محور مطرح شد از جمله اینکه این بیانات از یک جهت یک چهارچوب کلی و ارکان و اندیشه رهبری را در برگرفته و مهمترین سخنرانی امام خامنه‌ای در طول دوران رهبری ایشان بود

ثقفی با اشاره به اینکه براساس محتوای بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، این انقلاب به سادگی محقق نشده است گفت: این انقلاب با یک پیشینه هزار ساله مبتنی بر ذخیره معنوی ایجاد شده و حرکتی بود که از فراز و فرودها و سطوح مختلف مبارزه ایجاد شد تا به انقلاب اسلامی ختم شد

وی با اشاره به ضرورت توجه به«تعالی» انسان از بعد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی اظهار کرد: متاسفانه کلمه وارداتی«توسعه» به جای تعالی در کشور وارد شده در حالی که ادبیات توسعه حتی در کشورهای غربی نیز جایی ندارد بنابراین کلمه تعالی برای پس زدن این ادبیات مهاجم است.

مسوول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی باید امید به پیروزی در تمامی احوال داشته و علاوه بر تکیه بر وعده‌های الهی، به مشیت الهی دلگرم بود افزود: پس این مطالب مبانی اندیشه و وظایف کلی را بیان می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امام خامنه‌ای راه تحقق اهداف انقلاب اسلامی را بیان کرده‌اند گفت: یکی از این موضوعات مردم‌سالاری دینی است و در این رابطه بهترین راه برای خودسازی مسوولان، مردم‌سالاری دینی است.

ثقفی با بیان اینکه مردم در تک تک مراحل انقلاب اسلامی نقش دارند، اظهار کرد: مردم دو مرحله را پشت سر گذاشته و هم‌اکنون در مرحله دوم قرار دارند و تا پایان نیز مردم باید با آنها همراه بوده و آن را تمام کنند بنابراین اگر نقش و وظیفه مردم در جامعه تبیین نشود و آنان نقش خود را در سرعت‌بخشی انقلاب ندانند آفتی ایجاد شده و احساس نارضایتی به وجود می‌آید و علاوه بر آن نگاه یک سویه به انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد و این سوال در اذهان به جای باقی می‌ماند که انقلاب اسلامی برای مردم چه دستاوردهایی داشته است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید