۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:36
کد خبر : 9092687
۱۷:۱۲

۱۳۹۷/۱۰/۰۲
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور خبر داد؛

موافقت رهبری برای پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو بدهی نظام سلامت از صندوق توسعه ملی

نمکی گفت:با موافقت رهبر معظم انقلاب، ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای بدهی‌های نظام سلامت در نظر گرفته شده است.
 
به گزارش خبرگزاری بسیج، سعید نمکی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور درباره مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو که با موافقت رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ملی برای پرداخت بدهی‌های نظام سلامت در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: روز گذشته اولین تخصیص به مبلغ ۲ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان برای سازمان بیمه سلامت در نظر گرفته شد و این مبلغ از امروز در حساب این سازمان است.
 
وی افزود: نخستین بخش ریالی از مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو دریافتی از صندوق توسعه ملی برای پرداخت بدهی دارو، تجهیزات پزشکی و سایر بدهی‌های نظام سلامت، امروز واریز می‌شود.

رشد بیش از ۵ هزار میلیاردی بودجه سلامت

معاون سازمان برنامه و بودجه کشور درباره رشد بودجه حوزه سلامت برای سال ۹۸ اظهارکرد: بودجه حوزه سلامت برای سال ۹۸ حدود ۳۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است. بودجه سال ۹۷ حوزه سلامت نیزحدود ۳۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود.
 
وی درباره بودجه سازمان بیمه سلامت برای سال ۹۸ نیز تصریح کرد: بودجه سازمان بیمه سلامت نسبت به سال قبل حداقل ۱۲ درصد رشد داشته است.

دکتر نمکی درخصوص بودجه‌های عمرانی نظام سلامت گفت: تلاش شده که بودجه‌های عمرانی حوزه سلامت معادل سال ۹۷ حفظ شود. البته قصد داریم در حوزه عمرانی نظام سلامت با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری پروژه‌هایی که قابلیت واگذاری دارد به بخش خصوصی، در روند اتمام پروژه‌ها تسریع ایجاد شود.

وی گفت: تغییراتی که قرار بود در بودجه سال ۹۸ انجام شود، چندان شامل حوزه سلامت نشد. زیرا حوزه سلامت روند کاملا مشخص و قابل پیش‌بینی دارد و مسائلی مانند افزایش حقوق برای پرسنل و ... و البته برنامه‌های طرح تحول سلامت پیش‌بینی شده است. همچنین رشد معقول بودجه برای برنامه‌های طرح تحول سلامت نیز در نظر گرفته شده است.
معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: درباره دارو نیز تلاش شد برای دارو‌های وارداتی و دارو‌های تولید داخل رشد بودجه منطقی را در نظر بگیریم. در خصوص سایر بخش‌ها نیز رشد معقولی در نظر گرفته شده که هم تورم زا نباشد و هم فعالیت نظام سلامت را با مشکل مواجه نکند و هزینه‌های کمرشکن بر دوش مردم تحمیل نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید