۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
20:18
کد خبر : 9094606
۱۵:۴۹

۱۳۹۷/۱۰/۰۸
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

خشم مقدس مردم در نهم دی پلیدی فتنه گران را پاک کرد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در تجمع طلاب و استادان حوزه‌های علمیه تبریز گفت: خشم مقدس مردم ولایت مدار و عاشورایی ایران در ۹ دی ماه به سیلی خروشان در خیابان ها تبدیل شد تا پلیدی فتنه گران از دامان میهن عزیزمان پاک شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم افزود: فتنه ‌گران با اهانت به امام حسین(ع) چهره واقعی خود را نمایان کردند به همین دلیل کاسه ملت ایران پس از این اهانت های شرم آور لبریز شد و خون مردم انقلابی ایران به جوش آمد تا حماسه ای تاریخی همچون 9 دی خلق شود.
وی اظهار داشت: در جریان حوادث تلخ پس از انتخابات سال 88 و چند ماه فتنه ‌گری دشمنان اسلام و انقلاب به بهانه نتایج انتخابات ریاست جمهوری، در نهایت عوامل میدانی فتنه خطوط قرمز این مردم را زیر پا گذاشتند و آنچه ؤا که از ماه ها قبل برنامه ریزی کرده بودند، محقق کردند.
حجت الاسلام آل هاشم از 9 دی به عنوان نقطه درخشان تاریخ ملت ایران یاد کرد که در تاریخ با عظمت و شکوهمند انقلاب اسلامی تا ابد ماندگار شد و مایه غرور و عزت ملت خواهد بود.
وی ادامه داد: امسال در شرایطی به استقبال سالگرد حماسه 9 دی ماه می ‌رویم که هجمه‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی سنگین تر شده و دشمنان غیر از جنبه ‌های سیاسی بر روی جنبه ‌های امنیتی و فرهنگی کشور نیز به شدت کار می کنند.
حجت الاسلام آل هاشم با تاکید بر اینکه برای دفاع از انقلاب اسلامی مردم باید با همان‌ زمان‌شناسی به میدان بیایند و با تبعیت محض از فرماندهی کل قوا اطاعت و فرمانبری کنند، اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند ممکن است دشمن برای امسال جنجال کند و برای سال آینده برنامه‌ریزی داشته باشد که باید به شدت مراقب اوضاع بود.
امام جمعه تبریز افزود: در این شرایط آحاد مردم باید مواظب باشند و نگذارند دشمن به اهداف خود برسد، البته تا این ‌مردم قهرمان و حزب اللهی را داریم نگرانی وجود ندارد چون پیروزی از آن ما و اسلام است.
حجت الاسلام آل هاشم تجمع امروز طلاب تبریز را قابل تقدیر دانست و گفت: در این هوای سرد و نامناسب حرکت شما طلاب و روحانیون ماندگار خواهد شد و تمام روحانیون در این مراسم پیشگام بودن خود را نشان دادند کما اینکه در اوایل انقلاب نیز روحانیت به وظیفه خود عمل کردند و اجازه ندادند مسیر انقلاب منحرف شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه طلاب باید حقایق 9 دی رو به مردم بازگو کنند، یادآور شد: باید توجه داشت که وظیفه اصلی و مهم روحانیت بصیرت افزایی به ویژه در میان نسل جوان است و باید در این راه کوشش های فراوانی به انجام برسد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید