۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:23
کد خبر : 9097866
۰۸:۰۵

۱۳۹۷/۱۰/۱۷
کارخانه‌ای مطرح کرد

سلب انتخاب آگاهانه مردم با استانی شدن انتخابات مجلس

کارخانه‌ای با بیان اینکه بااستانی شدن انتخابات و کثرت تعداد کاندیداها قدرت انتخاب آگاهانه و درست ازمردم سلب می‌شودگفت: با این کار سطح نظارت بر انتخابات با افزایش تخلفات و هزینه‌های کلان کاندیداها کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، ابراهیم کارخانه‌ای نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره استانی شدن انتخابات مجلس و چالش‌های ایجاد شده با اجرای آن گفت: با استانی شدن انتخابات و کثرت تعداد کاندیداها قدرت انتخاب آگاهانه و درست از مردم سلب می‌شود ضمن اینکه ده‌ها و یا صدها برابر شدن کاندیداهای استان انتخاب اصلح را با مشکل مواجه می‌سازد.

وی افزود: تعدد گسترده لیست‌های انتخاباتی در سطح استان، انتخاب مردم را با سردرگمی در انتخاب کاندیداهای اصلح مواجه ساخته و امکان انتخاب کاندیداهای مستقل و شایسته را از بخش عمده‌ای از مردم سلب می‌‌کند همچنین به علت گستردگی حوزه انتخابیه از سطوح شهرستانی به استانی، امکان انتخاب نیروهای نخبه و توانمند که در حوزه‌های شهرستانی از رای بالایی برخوردارند از مردم سلب خواهد شد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در صورت استانی شدن انتخابات و کشیده شدن انتخاب به دور دوم باتوجه به برگزاری انتخابات در کل استان بار مالی بسیار بالایی در سطح استان بر کاندیداها و دولت تحمیل می‌‌شود این در حالی است که با فراهم شدن تمرکز انتخابات در سطوح استانی، امکان تسلط دشمن و جریان‌های مخالف نظام بر مدیریت تبلیغات در راستای اهداف از قبل طراحی شده فراهم خواهد شد.

کارخانه‌ای خاطرنشان کرد: با استانی شدن انتخابات به علت کاهش سطح آشنایی مردم با نمایندگان، نقش تبلیغات گسترده و کاذب در معرفی نمایندگان افزایش می‌یابد. ضمن اینکه سطح هزینه‌های انتخاباتی به شدت افزایش یافته و نقش چمدان‌های پول در انتخاب کاندیداها بسیار پررنگ خواهد شد.

وی با بیان اینکه با استانی شدن انتخابات رابطه بین مردم و موکلین با توجه به گستردگی حوزه انتخابیه و به خصوص در شهرهای کوچک و روستاها به شدت کاهش یافته و موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌آورد تصریح کرد: به علت عدم امکان دسترسی نمایندگان به مردم، ارتباط بین نمایندگان و مردم که در موارد فراوانی به عنوان عوامل اطمینان‌بخش، مانع بروز مشکلات سیاسی و اجتماعی در جامعه می‌گردید کاهش می‌یابد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با اجرای استانی شدن انتخابات مجلس افزایش دخالت‌های قومی و قبیله‌ای و نیز جریان‌های سیاسی در انتخابات، ارتباط کاندیداها با مردم جای خود را به ارتباط کاندیداها به جریان‌های هدایت شده خواهد داد و خواسته‌های حزبی و گروهی جایگزین خواسته‌های مردمی خواهد شد. ضمن اینکه در صورت بروز تخلفات انتخاباتی، رسیدگی به آنها از حوزه شهرستان به استان منتقل و با فراگیر شدن دامنه آن، کشور با آسیب‌های امنیتی جدی مواجه می‌گردد.

به گزارش خبرنگار فارس یکی از مخاطبان بخش «فارس من» سوژه‌ای را به عنوان «تکلیف انتخابات استانی مجلس چه شد؟» به ثبت رسانده‌ و بر همین اساس این مصاحبه گرفته شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید