۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:58
کد خبر : 9101158
۱۴:۲۳

۱۳۹۷/۱۰/۲۷

فروتنی‌ حلقه مفقوده ورزش است

مسئول بسیج ورزشکاران کشور گفت: به‌داد مردم رسیدن‌ها و فروتنی‌ها حلقه مفقوده ورزش است که باید به‌طور جدی به آن پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان،سردار داوود آذرنوش امروز در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه تأکید همه مسئولان به‌ویژه مقام معظم رهبری بر موضوع اخلاق و ارتقای جوانمردی است، بنابراین باید روی این مقوله بیشتر کار کنیم. اظهار داشت:  به‌داد مردم رسیدن‌ها و فروتنی‌ها حلقه مفقوده ورزش است که باید به‌طور جدی به آن پرداخته شود.

 مسئول بسیج ورزشکاران کشور با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که بین وزارت ورزش و جوانان و بسیج ورزشکاران منعقد شده‌است، عنوان کرد: این تفاهم‌نامه به‌عنوان یک سند بالادستی می‌تواند در موضوع استعدادیابی، ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی کمک کند، زیرا هدف‌گذاری بسیج ورزشکاران  نیز منطبق بر اهداف وزارت ورزش و جوانان است.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید