۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:45
کد خبر : 9102766
۱۸:۳۱

۱۳۹۷/۱۱/۰۲
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه:

2 بهمن نماد مقاومت مردم ارومیه است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه با تاکید بر اینکه مردم انقلابی ارومیه، بیش از گذشته پشتیبان ولایت فقیه و انقلاب هستند، گفت: دوم بهمن ماه، نماد مقاومت مردم ارومیه در برابر طاغوت است.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، کریم علی‌نژاد، در مراسم بزرگداشت سالروز دوم بهمن که در باغ رضوان ارومیه در کنار مزار شهدای انقلاب و حجت الاسلام حسنی برگزار شد، اظهار کرد: ‌مردم استان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از گذشته پشتیبان ولایت فقیه و انقلاب اسلامی هستند.

 وی با تاکید بر اینکه، دوم بهمن ماه، نماد مقاومت مردم ارومیه در برابر طاغوت است، خاطرنشان کرد: مردم ارومیه در دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۶، یک‌دل و یک‌صدا و با رهبری مجاهد نستوه آذربایجان، مرحوم‌ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا حسنی در مقابل رژیم پهلوی ایستادگی کردند.

وی تصریح کرد: ‌پس از مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی، پرچم‌داری ایستادگی ملت ارومیه و آذربایجان غربی بر دوش حجت‌الاسلام والمسلمسن قریشی، امام جمعه کنونی ارومیه است تا همچون گذشته، مردم استان با اتحاد و وحدت در کنار یکدیگر زندگی کنند.

وی اظهار کرد: دشمن در طول این چهل سال، لحظه‌ای از دشمنی خود علیه ملت ایران دست برنداشته و ما باید اکنون هوشیارتر از گذشته، درمقابل تمامی توطئه‌های دشمنان نظام و انقلاب بایستیم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید