سرهنگ مهدی صادق پور فرمانده سپاه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین، در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب استان قزوین، ضمن حضور در غرفه خبرگزاری بسیج اظهار کرد: تا پیش از انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه افراد جامعه کمتر از سواد خواندن و نوشتن برخوردار بودند توجه خاصی هم برای فراگیر شدن علم و دانش در همه سطوح جامعه اتفاق نمی افتاد.
وی ادامه داد: در زمانی هم که انقلاب صورت گرفت بیشتر اطلاعات به صورت شنیداری با شنیدن بیانیه ها و یا حضور در مراسمات مختلف خصوصا مراسمات مذهبی انجام می شد.
صادق پور اذعان کرد: پیش از انقلاب برای رشد دادن افراد از طرف مراجعی نظیر امام راحل(ره) بحث های اعتقادی و نیز توجه به موضوع عدالت بیشتر مطرح بود.
این مسوول با تحلیلی نسبت به مسئله کتاب و مطالعه در سطح جاکعه گفت: امروز دغدغه های مختلف، ورود در فضای مجازی و روزمرگی توجهات عموم را به خود جلب کرده است، همچنین رشد قیمت کتاب هم باعث شده است که اقبال عمومی از این موضوع کمتر شود.
فرمانده سپاه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین با اشاره به توجه ویژه سپاه به موضوع مطالعه بین پایوران گفت: حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسدان در زمینه مطالعه و کتاب خوانی ورود پیدا کرده است و با برگزاری دوره های کتابخوانی و نیز مسابقات کتابخوانی افراد را به مطالعه تشویق می نماید.
صادث پور در بخش پایانی این گفت و گو در پاسخ به این سوال که آیا روزانه زمانی را به مطالعه اختصاص می دهد؟ گفت: برای کسب اطلاعات به روز و ورود کردن به موضوعات مختلف همه باید مطالعه داشته باشند و من نیز از این مسئله مستثنی نیستم لذا روزانه زمانی را به مطالعه کتب مختلف، آخرین رویداد ها و تحقیقات اختصاص می دهم.
1004/پ30/ب