
به گزارش خبرنگار بسیج از سراوان، محفل شب شعر به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سالن فرهنگ و ارشاد شهرستان سراوان برگزار شد.
نارویی، فرماندارشهرستان سراوان در این مراسم با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: بسیارخرسندیم که خداوند این توفیق را به ما عطا کرد تا چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیریم، این انقلاب با حمایت مردم پا به عرصه گذاشت و دست رد به سینه استکبار زد.
وی افزود: شعار ملت ایران احیای دین و احیای مبنا و ارزش اسلامی است، این آرمانها چهل سال عزت و آزادی را در پی داشته است.
مهندس نارویی تصریح کرد: ماچهل دهه از انقلاب را تجربه کردیم و پیداست که نظام در مقابل همه آفتهایی که دشمنان طراحی کرده اند همیشه ایستادگی و مقاومت نموده است.
فرماندار شهرستان سراوان ادامه داد: سرلوحه انقلاب ما رهبرمعظم انقلاب اسلامی است، امروزه دشمنان تلاش کرده اند مسیرانقلاب را تغییر دهند با خیال باطل هیچگاه نتوانسته اندبه اهداف خود برسند همچنان تلاش کرده اند که انقلاب اسلامی به ۴۰ سالگی نرسد و به این هدف خود نرسیدن خوشبختانه ما به سن ۴۰ سالگی رسیدیم و دشمنان ملت ایران از ابتدای انقلاب تا الان نتوانسته به هدف ازبین رفتن انقلاب برسند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: همه مابا حضور در ۲۲ بهمن سال جاری چهل سالگی انقلاب را با شکوه خاصی جشن خواهیم گرفت.