به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، علیاصغر یوسفنژاد در حاشیه جلسه شورای اداری مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و ضرورت انضباط مالی تلاش کردیم در احکام اجرایی به دستگاههای اجرایی این موضوع را تأکید کنیم که بودجه براساس عملکرد باشد و از اینرو به خیلی از دستگاههای اجرایی استانی بهعنوان اینکه سیاست بودجهریزی بر مبنای عدم تمرکز بوده توجه بیشتری شده است و کمیتهها و شوراهای برنامهریزی استانی و شهرستانی قدرت و جایگاه مناسبتری نسبت به گذشته پیدا کردند.
وی افزود: امسال در سیاستگذاری بودجه به اقشار خاص ازجمله بازنشستگان، مستمریبگیران، کارمندان و اقشار متوسط و ضعیف توجه بیشتری داشته و البته صحن علنی مجلس باید درباره این بودجهها اظهار نظر و بهگونهای عمل کند که سیاستهای کمیسیون تلفیق را استمرار دهد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بودجههای تعیینشده عمرانی در بخش ملی، استانی، ویژه و شهرستانی است، بیان کرد: مازندران نیز از تسهیلاتی که برای بخش غیردولتی در نظر گرفتند سهم خوبی دارد، در محیط زیست، گردشگری و بخش کشاورزی که در این استان از قابلیت بهتری برخوردار است به نسبت سالهای گذشته بیشتر بوده است و از بیش از هزار و 400 میلیارد تومان اعتبار در پروژههای مختلف استفاده میکند که بیشترین آن به شرکت آبمنطقهای و راه و شهرسازی اختصاص دارد.
یوسفنژاد ادامه داد: بخشی از اعتبارات نیز در کمیته برنامهریزی استانی توزیع میشود که در مجموع مازندران نسبت به سال گذشته از اعتبار عمرانی بهتری برخوردار است ضمن اینکه اعتبارات جاری به تبعیت از فضای عمومی که در کمیسیون تلفیق نسبت به کارمندان، پرسنل و دستگاههای اجرایی است؛ خودبهخود منتفع خواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از منابع درآمدی کشور نفت و پس از آن مالیات است، اظهار کرد: احتمال دارد که فروش نفت با توجه به تحریمها کاهش پیدا کند بنابراین باید به مالیات پناه ببریم و اگر هر دو محقق شود(نفت و مالیات) بهتر است.
وی ادامه داد: بیش از 80 درصد بودجه کشور جاری است، باید به کاهش هزینهها و صرفهجویی پناه ببریم و بهویژه ادارات در مصرف هزینهها توجه کنند؛ بسیاری از ادارات گاهی در مصرف آب، برق و گاز اسراف میکنند، در مساجد نیز یک تکلیف است و باید رعایت شود، همه اینها کاهش هزینه است و البته بخش دولتی باید پیشگام باشد.
یوسفنژاد با بیان اینکه دولت بهتنهایی نمیتواند از عهده هزینهها و پروژهها برآید، خاطرنشان کرد: بخش غیردولتی باید وارد میدان بیاید، مشارکت مردمی برای انجام خدمات در کنار دولت بسیار زیاد است، دستگاهها باید در این زمینه پای کار بیایند، هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات و سرمایه در اختیار مردم قرار دادیم اگر مدیران کمک کنند در جای خود هزینه میشود و در افزایش اقتصاد استان مؤثر است.
وی افزود: برای هر شغل 150 تا 190 میلیون تومان هزینه لازم است، اگر فردی برای سرمایهگذاری بیاید، هر چهقدر پول بیاورد به نفع دولت است و اشتغال ایجاد میکند، مدیران ما در شرایط فعلی باید کمک کنند، دستگاههای نظارتی نیز به مدیران اعتماد داشته باشند که با قدرت و توان بیشتری به سرمایهگذاری کمک کنند.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه حدود 75 هزار پروژه عمرانی ناتمام در کشور داریم که نیاز به حدود «هزار هزار» میلیارد تومان پول داریم، افزود: اما در سال بیشتر از 20 هزار میلیارد تومان نمیتوانیم هزینه کنیم و 50 سال دیگر هم این پروژهها به پایان نمیرسد، بنابراین در تکمیل و بهرهبرداری از بخش غیردولتی استفاده و واگذار میکنیم.
وی با بیان اینکه در بودجه امسال آمده است که بخش دولتی 20 هزار پروژه را واگذار کند، تصریح کرد: اینهمه پروژه که خیلی از آنها را نمیتوانیم تمام کنیم باید به بخش غیردولتی واگذار شوند و دستگاهها نباید در واگذاری پروژهها به بخش خصوصی مقاومت کنند زیرا بهعنوان نمونه پروژهای پس از 20 سال با پیشرفت 40 درصد ماهیت توجیهی خود را از دست داده است و در چنین فضایی استانداری و دولت باید به سمت واگذاری برود.
وی از حضور باشکوه مردم مازندران و سراسر استان در راهپیمایی 22 بهمن 98 قدردانی و اظهار کرد: مردم ما مستحق توجه بیشتری هستند، قطعاً گلایههایی از مشکلات دارند اما نسبت به اصل نظام نظر مساعد دارند.
یوسفنژاد حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان که در پی آن 27 تن از جهادگران سپاه به شهادت رسیده و 12 نفر نیز زخمی شدهاند را محکوم و اظهار کرد: این اقدامات نشان از عصبانیت و استیصال دشمن دارد.