۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
07:30
کد خبر : 9113063
۱۳:۰۵

۱۳۹۷/۱۱/۲۹
کارشناس منطقه ویژه دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان شاهرود:

از بزرگترین مواهب انقلاب توجه به شخصیت والای زن است

کارشناس منطقه ویژه دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان شاهرود گفت: یکی از بزرگترین مواهب انقلاب اسلامی ایران توجه و اهمیت به شخصیت والای زن است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، همزمان با جشن گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب، نشست حلقه صالحین توسط کارکنان بسیجی اداره کتابخانه‌های عمومی این شهرستان با حضور سرپرست و کارمندان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شاهرود به میزبانی کتابخانه مهر برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام عظیم پناهی، کارشناس منطقه ویژه دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شاهرود عامل پیروزی انقلاب را امداد‌های الهی به واسطه تغییر روحیات ملت ایران دانست و گفت: توجه به شخصیت والای زن و از بین رفتن نگاه ابزاری و جنسیتی به زن یکی از بزرگترین مواهب انقلاب اسلامی است.
از دیگر برنامه‌های این نشست دکلمه خوانی است که توسط اعضاء اجرا شد.
یادآور می‌شود جلسات حلقه صالحین به صورت ماهانه در یکی از کتابخانه‌های شهرستان با محوریت بررسی مسائل روز و ارائه راهکار در راستای پیشگیری و حل آن‌ها برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید