۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:35
کد خبر : 9114078
۲۰:۴۳

۱۳۹۷/۱۲/۰۲
تابش رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی در اراک:

پروژه کوی کوثر اراک استعداد توسعه تا 9 هزار واحد را دارد

رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: پروژه کوی کوثر اراک استعداد توسعه تا سقف ۹ هزار واحد را دارد و می‌توانیم استفاده از انرژی خورشیدی را در این مجموعه راه‌اندازی کرده و پساب فاضلاب را برای فضای سبز تصفیه کنیم .

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علیرضا تابش رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی کشور در آیین افتتاح پروژه ۵۲۸ واحدی سپاس در کوی کوثر اراک در جمع خبرنگاران گفت: پروژه ۵۲۸ واحدی کوی کوثر یکی از پروژه‌های ویژه است که در ۹ بلوک احداث شده است .

وی افزود: این پروژه و تمام امکانات شهری که در این شهرک قرار دارد با اعتبارات بنیاد مسکن و بدون گرقتن ریالی از اعتبارات دولتی ایجاد شده است .

رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی کشور بیان کرد: تمام امکانات شهری از جمله آب، برق، گاز، بازارچه، مسجد و ....احداث شده و برخی در دست احداث است که با توجه به استعدادها در این منطقه استاندار مرکزی زمین های مجاور را برای ساخت این پروژه به ما داده اند.

وی افزود: مجموعه کوی کوثر استعداد توسعه تا سقف ۹ هزار واحد را دارد و می‌توانیم استفاده از انرژی خورشیدی را در این مجموعه راه‌اندازی کرده و پساب فاضلاب را برای فضای سبز تصفیه کنیم .

رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی کشور در همین خصوص تصریح کرد: خوشبختانه این مجموعه از مصالح بتنی و عایق های فولادی استفاده شده و از نظر سازه ای مستحکم است و هیچ مشکلی در حوادث پیش نخواهد آمد .

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم مسئولان استان و دولت کمک کنند تا از این جنس پروژه ها بیشتر و بهتر ساخته شود .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید