فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون:
به 25 زوج جوان هیرمندی جهیزیه اهدا شد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون گفت: توزیع این جهیزیه ها با هدف تامین امنیت روحی و روانی جامعه و سلامت جامعه، تحکیم بنیان های خانواده و زیبا جلوه دادن در سطح جامعه از طریق تشکیل خانواده خوب و سالم انجام شده است.

سرهنگ پاسدار موسی سنچولی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون در گفتگو با خبرنگار بسیج در هامون گفت: به 25 زوج جوان و بسیجی شهرستان هامون جهیزیه اهدا شد.
وی افزود: این جهیزیه ها از کالای ایرانی تهیه و به خانواده هایی که مشکلاتی که در امر ازدواج داشتند اهدا شده است.
سرهنگ سنچولی ادامه داد: این جهیزیه شامل، یخچال، گاز، تلوزیون، ماشین لباس شویی، جارو برقی، پنکه زمینی پایه بلند، سرویس سینی ۵۲تیکه، سرویس قابلمه، فرش ۶متری گلیم، پتو، ساک فرهنگی، بوده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون تصریح کرد: این جهیزیه ها توسط خیرین هامون و با کمک حوزه بسیج خواهران خریداری و به زوجین اهدا شد.
این مسئول در ادامه افزود: این اقدام خیر و خدا پسندانه با هدف ترویج سنت حسنه ازدواج با توجه به تاکیدات مکتب قرآن و نیز تاکید نبی مکرم اسلام ائمه معصومین و بزرگان دین و همچنین با هدف تامین امنیت روحی و روانی جامعه و سلامت جامعه، تحکیم بنیان های خانواده و زیبا جلوه دادن در سطح جامعه از طریق تشکیل خانواده خوب و سالم توزیع شده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شناسایی خانواده هایی که از لحاظ مالی قدرت خرید جهیزیه برای دختران خود را ندارند توسط حوزه خواهران بررسی شده و با کمک خیرین جهیزیه تهیه و در بین خانواده های نیازمند توزیه شده است.