به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه ی امام صادق (علیه السلام) اصفهان ، سرهنگ پاسدار علی مقواساز فرمانده ناحیه ی امام صادق (علیه السلام)، در حاشیه ی جلسه ی راهیان نور گفت : امروز جامعه ی ما تشنه ی فرهنگ نهفته در اردوی راهیان نور است فرهنگی اصیل،ریشه دار،غنی و تمدن ساز که کلید گم شده ی همه ی مشکلات امروز کشور این فرهنگ است.
وی در ادامه افزود: فرهنگ راهیان نور،فرهنگ مقاومت ، ایستادگی ، ایثار ، یکدلی و برادری است این فرهنگ را اساتید بزرگی همچون حاج حسین خرازی،حاج ابراهیم همت و جاج احمد کاظمی تدریس می کنند و از همه ی نقاط جهان از این درس بهره می برند و سند صحبت ما حضور گردشگران و توریست های خارجی است که هر ساله در این برنامه ی عظیم شرکت می نمایند و از فرهنگ ناب و مقدس این برنامه برداشت می کنندخروجی این مکتب و فرهنگ شهدایی همچون احمدی روشن در عرصه ی هسته ای،شهید حججی در عرصه ی مدافعان حرم،شهدای مدافع وطن و امنیت که چند روز گذشته شاهد تشییع 27 نفر از آنها بر دستان مردم ولایت مدار و شهید پرور اصفهان بودیم و نخبگان علمی که امروز ما را به اوج حوزه ی علمی منطقه رساندند و رتبه ی اول علمی منطقه را به دست آوردیم اینها همه تأسی از فرهنگ شهداء و دفاع مقدس گرفتند.
مقواساز در ادامه تأکید کرد فرهنگ راهیان نور امروز مورد نیاز ضروری همه ی ماست و در این راستا امسال اعزام راهیان نور به دو صورت انجام می شود یکی به صورت کاروانی و سازمان یافته به تعداد بیش از 3000 نفر که از تاریخ 25/12/97 شروع و تا 09/01/98 ادامه خواهد داشت و دوم به صورت خانوادگی و با خودروهای شخصی که اردوگاه شهید مسعودیان شهر اهواز به این امر اختصاص پیدا کرده است و هر شب بیش از 500 نفر در آنجا اسکان پیدا می کنند.
وی گفت : عزیزان شرکت کننده در اردوی راهیان نور از مناطق عملیاتی و یادمان های بیت المقدس،فاو،طلائیه،شلمچه، خرمشهر و ... بازدید خواهند کرد.
فرمانده ی ناحیه امام صادق (علیه السلام) اصفهان در پایان گفت : سعی شده با کمک خیرین هزینه ی اعزام کاهش پیدا کند تا افرادی که تا کنون نتوانسته اند در این اردوی معنوی ،فرهنگی شرکت کنند مشکل کمتری داشته باشند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |