۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:45
کد خبر : 9119727
۰۸:۴۲

۱۳۹۷/۱۲/۲۲
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم:

 جشنواره کشوری ابوذر در قم برگزار شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: قم محور انقلاب است و براین اساس امکان برگزاری جشنواره ابوذر کشوری در استان قم وجود دارد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سید موسی حسینی کاشانی شامگاه سه شنبه در مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره تولیدات رسانه‌ای ابوذر سازمان بسیج رسانه استان قم در سالن همایش‌های شهرداری قم با اشاره به وضعیت رسانه‌های استان قم اظهار کرد:
 
ظرفیت رسانه‌ای استان فراتر از وضعیت کنونی است و به لحاظ اهمیت وضعیت رسانه ای، قم یک سر و گردن بالاتر از بقیه شهر‌ها است، هیچ کس نمی‌تواند جایگاه خبری قم را برای شهر دیگری متصور شود.

وی ادامه داد: باید برای ارتقای کیفیت کار رسانه‌ای در استان قم تلاش کرد و حرکت رو به رشد در این زمینه را شاهد هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم افزود: قم محور انقلاب است و براین اساس امکان برگزاری جشنواره ابوذر کشوری در استان قم وجود دارد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم آمادگی پشتیانی از این حرکت را دارد.

حسینی کاشانی با اشاره به ویژگی‌های جشنواره ابوذر اظهار کرد: جشنواره ابوذر استان قم توسط نیرو‌های رسانه‌ای خود این استان برگزار شد که نشان از بلوغ آن‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره ابوذر قم یک جشنواره جامع و بدون خطی نگری بود که به همه اقشار توجه داشت و تمام ابعاد خبرنگاری در این جشنواره دیده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید