۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
22:52
کد خبر : 9122001
۱۲:۲۱

۱۳۹۸/۰۱/۰۵
در نحستین روزهای سال جدید؛

دیدار با خانواده معظم شهید امنیت وطن

امام‌جمعه وجمعی ازروحانیون،فرهنگیان‌،مردم‌ وهیأت رزمندگان‌ اسلام فلاردلردگان باخانواده معظم شهید مهدی نوروزی از شهدای حادثه تروریستی سیستان وبلوچستان‌ دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛  امام جمعه فلارد لردگان در این دیدار با تبریک ولادت با سعادت امیر ولایت حضرت علی علیه اسلام و حلول سال جدید "سال رونق تولید " ‌گفت: اقتدار امروز ایران اسلامی به خاطر الگو گیری مردم ولایتمدار ومومن ایران از مولودکعبه و قیام عاشورای حسینی است.

 

حجت الاسلام خیری به فرمایش امام راحل اشاره کرد و افزود:"خانواده معظم شهدا چشم و چراغ این ملت هستند"، گذشت،ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام،ایثارگران و شهدا با صبر و ایثار خانواده های معظم شهدا موجب اقتدار کشور است.

 

وی به ولایتمداری،شجاعت و ایمان جوانان ایران اسلامی اشاره کرد و گفت:در چهار دهه گذشته هرکجا نیاز به فداکاری بوده جوانان در صف مقدم قرار داشتند.

 

درادامه این دیدار که فرمانده سپاه سمیرم‌ هم حضورداشت حضار در گلزار شهدا نسبت به شهدای والامقام و شهید امنیت وطن "مهدی نوروزی" ادای احترام  کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید