۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:32
کد خبر : 9122450
۱۶:۵۳

۱۳۹۸/۰۱/۰۷

اعزام 6 تیم امدادی و پزشکی بهداشت و درمان سپاه کربلا به مناطق آسیب دیده سیل اخیر مازندران

سرهنگ پاسدار مجتبی بلباسی با اشاره به اینکه پس از آموزش، در مرحله عملیاتی روز اول و کمک به مردم آسیب دیده 6 تیم امدادی متشکل از پزشک، پرستار روانشناس و امدادگربه همراه تجهیزات دارویی به مناطق آسیب دیده استان در نجارکلای سیمرغ، گسلیان سوادکوه، کیاسر، بهشهر، هزار جریب و حسن آباد میاندورد گسیل شدند که طی این عملیات، خدمات اولیه به هزار مراجعه کننده مربوط به حادثه انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا درباره اقدامات خود به منظور خدمات رسانی به مردم مناطق آسیب دیده ناشی ازسیل ده روز گذشته در مازندران طی گفتگو با بسیج گفت: این معاونت برای ورود به  مسئله بهداشت روان خانواده های آسیب دیده سیل اخیر دوره های مختلفی اعم از "هدایت عملیات بحران" با نام مختصرE.R.C را برای آموزش 35 روانشناس استان بطور همزمان از 14 درمانگاه سپاه مازندران به منظور تشکیل تیم های امدادی برگزار کرد.

سرهنگ پاسدار مجتبی بلباسی  با اشاره به اینکه  پس از آموزش، در مرحله عملیاتی روز اول و کمک به مردم آسیب دیده 6 تیم   امدادی متشکل از پزشک، پرستار روانشناس و امدادگربه همراه تجهیزات دارویی به مناطق آسیب دیده  استان در نجارکلای سیمرغ، گسلیان سوادکوه، کیاسر، بهشهر، هزار جریب و حسن آباد میاندورد گسیل شدند که طی این عملیات،  خدمات اولیه به هزار مراجعه کننده مربوط به حادثه  انجام شد.

این مسئول افزود: گرچه خدمات بهداشت و درمان از طریق معاونت مربوطه برای آسیب دیدگان مستمر است، همزمان با اعزام اکیپ های امدادی استان با مراکز بهداشت و درمان سپاه  استانهای معین(گیلان، زنجان، اردبیل، تهران و سمنان) هماهنگی های لازم برای حضور و ارائه  امداد رسانی به مازندران در هفته سوم پس از وقوع سیل،  انجام شد.

وی یادآور شد: با هماهنگی های صورت گرفته مقرر گردید، 5 تیم امدادی پزشکی از 3 استان گیلان، زنجان و اردبیل وارد مازندران شوند که تاکنون 2 تیم اردبیل و زنجان  در مناطق هزار جریب و سیمرغ اعزام شدند.

دکتر بلباسی با اشاره به اعزام  تیم بزرگ امدادی بهداشت و درمان  متشکل از متخصصین با تجهیزات پزشکی از بیمارستان حضرت بقیه الله الاعظم تهران به مناطق استان گفت: این تیم طی اقامت  10 روزه در 10 منطقه آسیب دیده مازندران خدمات تخصصی بهداشتی و درمانی همراه با تجهیزات پزشکی،  دندانپزشکی،   ارتوپدی و داخلی را در هفته سوم انجام خواهد داد.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا با اشاره به اینکه بخش عمده ای از بیماری های عفونی ناشی از حادثه سیل در مناطق حادثه دیده مازندران کنترل  شد یادآوری کرد: با توجه به اینکه پس از سیل گلستان بیمارستان صحرایی در آنجا احداث گردید، برای کنترل بیماریهای مزمن  مناطق آسیب دیده احداث بیمارستان صحرایی در مازندران ضرورت دارد، لذا  برهمین اساس و توجه به موضوع گستردگی و اهمیت بیماریهای مزمن،  با ارائه درخواستی به ستاد کل نیروهای مسلح  احداث بیمارستان صحرایی را ضروری دانستیم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید