۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:46
کد خبر : 9123465
۱۹:۳۶

۱۳۹۸/۰۱/۱۲

ممنوعیت عبور از پل سودجان

فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: به علت بالا آمدن حجم آب و خطر احتمالی ناشی از شدت بارندگی ها، تردد انواع وسایل نقلیه سبک و سنگین در مسیر ارتباطی پل سودجان ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ عبدالعلی ارژنگ اظهار کرد: بدنبال بارش های اخیر حجم آب رودخانه زاینده رود در زیر پل شهر سودجان از توابع شهرستان شهرکرد بالا آمده و خطرآفرین شده است.
وی افزود: مسافرانی که قصد عزیمت به شهرستان کوهرنگ را دارند، می توانند از مسیر جایگزین شهرکرد - فارسان - چلگرد استفاده کنند.
ارژنگ تصریح کرد: مسافرانی که قصد عزیمت به سمت فریدن اصفهان را دارند، می توانند از مسیر جایگزین شهرکرد - بن - شیخ شبان - آزادگان - فریدن استفاده کنند.
وی یادآور شد: تجمع مسافران، گردشگران و مردم محلی بر روی پل سودجان خطر تخریب این پل و بروز خسارت های مالی و جانی را افزایش می دهد.
ارژنگ توصیه کرد: مردم و مسافران برای گرفتن هیچگونه عکس و یا فیلم بر روی پل سودجان و یا در حاشیه رودخانه به هیچ وجه توقف نکنند.

 

 

منبع: ایرنا


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید