۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:20
کد خبر : 9125380
۲۲:۵۱

۱۳۹۸/۰۱/۲۰
با حضور استاندار و مسؤلان استاني كرمانشاه صورت گرفت؛

بازدید از طرحهای زمزم و ذوب آهن بیستون

استاندار كرمانشاه به همراه سرپرستي بانک صنعت و معدن، ریاست سازمان صنعت معدن و تجارت، مدیریت شرکت شهرک های صنعتی و فرماندار کرمانشاه امروز سه شنبه از طرحهای زمزم و ذوب آهن بیستون که با سرمايه گذاري اين بانك در مراحل نهایی اجرا می باشند، بازدید كردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، طرح ذوب آهن بیستون با اشتغال زایی 253 نفر و با ظرفیت سالانه 200 هزار تن شمش فولادی با تسهیلات ارزی بالغ بر 52 ميليون یورو از سوي بانک صنعت و معدن تأمین مالی شده است و در حال حاضر بيش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
همچنين طرح قوطی سازی زمزم کرمانشاه با اشتغال زایی 164 نفر و ظرفیت سالانه 829 ميليون عدد انواع قوطی دو تکه آلومینیومی با تسهیلات ارزی به مبلغ 59 ميليون و 640 هزار یورو توسط بانک صنعت و معدن تأمین مالی شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید