۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:03
کد خبر : 9129589
۱۷:۴۶

۱۳۹۸/۰۲/۰۱
مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات خبرداد

ورود سوپرمارکت مالی به شعبات بانک صادرات/ سهام‌عدالت در پنجره این بانک

رح سوپرمارکت مالی بانک صادرات با ارائه خدمت‌رسانی به ۱۲ شعبه در تهران و ۳۹ شعبه در شهرستان نسبت به فرآیند نیازهای سهامداران در بازارسرمایه به مردم خدمات‌رسانی می‌کند

 

 

 به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، مهدی کباری در نشست خبری «پیکاپ، سوپرمارکت مالی» بانک صادرات اظهارکرد: سوپرمارکت مالی یکی از شاخه‌هایش سامانه پیشخوان کارگزاری در بازار پول با نماد «پیکاپ» در کارگزاری بانک صادرات این مهم برای نخستین‌بار است که در بورس اتفاق افتاد.

 مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات ایران درباره تاریخچه کامل این طرح تاکید کرد: فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی فراوانی در خصوص موضوع «پیکاپ» مورد نیاز است؛ موضوع پیکاپ تفاهمنامه‌ای بین بانک صادرات و کارگزاری بوده و قبل از اینکه ما این موضوع را به صورت پایلوت بخواهیم شروع کنیم حدود ۸،۷ ماه زمان برد که بین کارگزاری و بانک عقد قرارداد صورت گرفت و بعد از آن این تفاهمنامه پیش‌نویس شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید