
به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج؛ سرهنگ پاسدار فرامرز باوندپورفرمانده سپاه اسلام آبادغرب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا،هفته عقیدتی سیاسی در سپاه پاسداران، روز معلم و روز کارگر را تبریک گفت.
وی اظهار داشت: بیش از 3 هزار نفر از بسیجیان اسلام آبادغرب در قالب 150خودرو مینی بوس و دهها خودرو سواری به مناسبت سالگرد عملیات غرور آفرین بازی دراز به منطقه عملیاتی بازی دراز اعزام می شوند.
فرمانده ناحیه مقاومت اسلام آبادغرب هدف اصلی از اعزام گسترده بسیجیان به مناطق عملیاتی را؛ انتقال فرهنگ جهاد و شهادت به نسل جوان و بسیجیان عنوان کرد و گفت: بسیجیان تمام پایگاه های محلات و حوزه های مقاومت و کانون های قشری شهرستان در این اردوی راهیان نور شرکت می نمایند.
وی با تاکید بر معرفی عملیات بازی دراز برای نسل جوان، بیان داشت: بازی دراز از ارتفاعات استراتژیک منطقه در دوران دفاع مقدس بوده، که خون های زیادی از رزمندگان اسلام برای باز پس گرفتن آن ریخته شده است و شهدای بسیاری در آن مکان آسمانی شدند.
باوندپور افزود: رزمندگان ما با شجاعت و از جان گذشتگی ارتفاعات بازی دراز را فتح کردندو اینها باید برای جوانان گفته شود تا نهایت استفاده را از این اردوی داشته باشند.