۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:10
کد خبر : 9133355
۱۹:۳۲

۱۳۹۸/۰۲/۱۱
مدیر عامل شرکت صنایع مفتول بکسل پاس در بازدید تور رسانه ای گرا :

تولید 60 هزار تن طناب فولادی در سال

مدیر عامل شرکت صنایع مفتول بکسل پاس تصریح کرد : طناب فولادی محصول نهایی شرکت ماست که به آن ماشین های کلوزر گفته می شود ؛ در مجموع حدود ۶۰ هزار تن در سال محصول تولید می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ،   در  بازدید اصحاب رسانه کشور  از صنایع داخلی استان  رحیم نژاد مدیر عامل شرکت صنایع مفتول بکسل پاس اظهار داشت : ما علاوه بر تولیدات خط یک و خط دو خود محصولات دیگری هم خواهیم داشت که ماشین های لانچر هستند که در حقیقت استرند طناب های فولادی را تولید خواهند کرد و در خط سوم نصب و راه اندازی خواهد شد.

مدیر عامل شرکت صنایع مفتول بکسل پاس تصریح کرد : طناب فولادی محصول نهایی شرکت ماست که به آن ماشین های کلوزر گفته می شود ؛ در مجموع حدود ۶۰ هزار تن در سال محصول تولید می شود.

رحیم نژاد افزود : زمین شرکت ۲۱ هکتار است که علاوه بر این ساختمان یک سالن تولید دیگری هم دارد که قبل از ورود مواد اولیه تمام مواد تمیز کاری می شود و این ساختمان حدود ۲ هزار متر مربع مساحت دارد.

وی تشریح کرد : این پروژه حدود ۶۰ درصد از نظر سرمایه گذاری و کارهای عمرانی پیشرفت داشته است و راه اندازی آن اوایل شهریور ماه پیش بینی شده است.

مدیر عامل شرکت صنایع مفتول بکسل پاس خاطر نشان کرد : حدود ۵۰ درصد ماشین آلات از کشورهای معتبری مثل ایتالیا ، آلمان و آفریقای جنوبی فراهم شده است و حدود ۴۰۰  نفر اشتغال زایی دارد و امیدواریم در آینده نزدیک صادرات نیز داشته باشیم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید