۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
20:33
کد خبر : 9133960
۱۰:۱۶

۱۳۹۸/۰۲/۱۴

عملکرد شورا باید همراه با رعایت قانون و مقررات باشد

معاون سیاسی،‌ امنیتی و اجتماعی فرماندار اردکان با اشاره به لزوم حل مشکلات جامعه و شناخت آسیب‌های اجتماعی گفت: عملکرد شوراها باید با رعایت قانون زمینه رضایت مردم را فراهم کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، «رقیه کرمانیان» صبح امروز در نشست هم‌اندیشی دهیاران، شورا‌های روستایی بخش عقدا و بخش مرکزی اردکاناظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی که برخاسته از دین اسلام است بر مسئله مشورت تأکید شده است.
وی افزود: علت تشکیل شورا‌ها هم، دخیل کردن مردم در تصمیمات بزرگ و مشارکت دادن آن‌ها در امور است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار اردکان بابیان اینکه با مشورت و هم‌فکری بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، تصریح کرد: یکی از توفیقاتی که خدا نصیب شورا‌ها کرده این است که خدمت به خلق نمایند و این توفیق برای بندگان برگزیده است.
وی گفت: عملکرد شورا باید همراه با رعایت قانون و مقررات، زمینه رضایت مردم را فراهم کند و فرهنگ‌سازی در این زمینه صورت گیرد.
کرمانیان بابیان اینکه امروزه در جامعه با آسیب‌های پیچیده و جدید خانوادگی که سلامت افراد را به مخاطره می‌اندازد روبرو هستیم، گفت: شورا‌ها باید توجه جدی به امر آموزش، فرهنگ‌سازی و شناخت آسیب‌های اجتماعی، حل مشکلات و توانمندی مردم روستا و شهر اهتمام داشته باشند.
وی در پایان اظهار داشت: در سالی که مقام معظم رهبری به نام رونق تولید نام‌گذاری کرده‌اند لازم است از تمام پتانسیل‌های مادی و انسانی در جهت توسعه و آبادانی منطقه بهره گرفته شود.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید