۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
22:42
کد خبر : 9134412
۰۸:۲۵

۱۳۹۸/۰۲/۱۵

آمادگی 18 مرکز برای خرید کلزای کشاورزان

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با بیان اینکه 18 مرکز خرید در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، قائمشهر،جویبار، سیمرغ، بابلسر، آمل و نور، خرید تضمینی کلزا در مازندران را بر عهده دارند افزود : در صورت نیاز 5 مرکز خرید دیگر نیز به این شمار افزوده می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با بیان اینکه 18 مرکز خرید در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، قائمشهر،جویبار، سیمرغ، بابلسر، آمل و نور، خرید تضمینی کلزا در مازندران را بر عهده دارند افزود : در صورت نیاز 5 مرکز خرید دیگر نیز به این شمار افزوده می شود.
جعفري قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم دانه روغنی کلزا با 2 درصد ناخالصی و 10 درصد رطوبت را 34 هزار و 398 ریال اعلام کرد و گفت: در مراکز خرید تضمینی شرکت غله، دانه کلزا تا 10 درصد ناخالصی و 20 درصد رطوبت قابل خریداری است و به ازای هر درصد افت رطوبتی بالای ده درصد و افت ناخالص بالای دو درصد ، به نسبت از وزن محصول کلزا تحویلی کسر و بهای آن محاسبه و پرداخت می شود.
وي  با اشاره به اینکه خرید دانه روغنی کلزا در سال زراعی جاری فقط از طریق سامانه انجام می شود افزود: کشاورزانی که در سامانه جامع پهنه بندی جهاد کشاورزی نام نویسی نکردند هرچه زودتر با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان‌ها نسبت به ثبت سطح زیر کشت کلزای خود اقدام کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور کشاورزان در زمان تحویل محصول کلزا ، کپی کارت ملی و شماره حساب بانک کشاورزی خود را همراه داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید