به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، سرهنگ "نصرالله بیگلری" ، رئيس پليس راه استان قزوین با اعلام اين خبر گفت: در پي اعلام مركز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر واژگونی یک خودرو "پراید" در محور " قزوین - اقبالیه " بلافاصله ماموران به محل مورد نظر اعزام شدند.
اين مقام انتظامي در ادامه اظهار داشت: پس از حضور ماموران پليس در محل حادثه مشخص شد، 2 نفر سرنشین سواری "پراید" بر اثر شدت ضربه در دم فوت و دیگر سرنشین مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال یافت.
رئيس پليس راه استان تصريح كرد: كارشناسان پليس راه علت اين حادثه را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه توسط راننده خودروی پراید اعلام کردند.
سرهنگ بیگلری در پايان به شهروندان توصيه کرد: در هنگام رانندگي سرعت مطئنه را رعايت و از هرگونه سرعت و سبقت غيرمجاز، استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي، انحرافات ناگهاني و رانندگي در حالت خستگي و خواب آلودگي خودداري کنند تا دیگر شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.
1010/ی20/ب