۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
20:33
کد خبر : 9134525
۱۰:۴۵

۱۳۹۸/۰۲/۱۵

وزیر ورزش وعده اتمام پروژه ورزشی سام و زال قشم را داده بود

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه زیبنده نیست که بعد از 12 سال کماکان پروژه ورزشی سام و زال قشم راکد مانده باشد، گفت: جزیره قشم در صورت برنامه‌ریزی اصولی، می‌تواند به یکی از اصلی‌ترین مناطق برای پشتیانی و خدمات‌‌رسانی به رویداد جام جهانی فوتبال قطر تبدیل شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، حسین هاشمی تختی، در پاسخ به سؤالی مبنی بر آخرین وضعیت پروژ‌ه‌های عمرانی ورزشی در سطح جزیره قشم، با اشاره به پروژه ورزشی سام و زال قشم، اظهار داشت: ما بر این عقیده‌ایم که با توجه به ظرفیت‌های طبیعی و آب و هوایی قشم به ویژه در نیمه دوم سال، این جزیره در صورت برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری اصولی می‌تواند در آینده‌ای نزدیک به پایگاهی معتبر و شناخته‌شده در حوزه میزبانی از تیم‌های ورزشی در سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی تبدیل شود.

وی در ادامه با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه سال و زال قشم از سال 86 تاکنون آغاز شده است، اضافه کرد: در ماه‌های گذشته در پی بازدید وزیر ورزش و جوانان از این پروژه و همچنین نامه‌نگاری‌های که با مسعود سلطانی‌فر داشته‌ایم وی وعده مساعد داده که این پروژه به سرانجام برسد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه تاخیر در اجرا و بهره‌برداری از پروژه‌ها به دلیل تاخیر‌های چندین ساله سبب هدر رفت و بروز خسارت به منابع ملی می‌شود، گفت: طبق تفاهم صورت‌گرفته که از طرف وزیر اعلام شد، مقرر شده با همکاری منطقه آزاد قشم، وزارت ورزش و جوانان و همچنین استانداری اعتبارات لازم برای اتمام و به سرانجام‌رسانی این پروژه تامین شود.

قشم موقعیتی ویژه در پشتیانی از جام جهانی قطر دارد

وی با بیان اینکه انتظار بر این است که از پروژه‌ سال و زال قشم با توجه به متبوعیت آب و هوا در فصل پاییز و زمستان هر چه سریع‌تر بهره‌برداری به عمل آید، اضافه کرد: با توجه به در پیش بودن جام جهانی قطر و نزدیکی و وسعت قشم، این جزیره می‌تواند در حوزه پشتیبانی و خدمات‌دهی، گوی سبقت را از کشورهای مجاور قطر نیز برباید و از این طریق علاوه بر معرفی ظرفیت‌های خود به تیم‌های متقاضی، برای کشور ارزآوری قابل توجه داشته و فرصت‌های شغلی متعددی را ایجاد کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید