خبرهای داغ:
کارشناس طب اسلامی گفت: روش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
کد خبر: ۹۱۳۶۴۳۹
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴

روش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان اهمیت بسیاری داردبه گزارش خبرگزاری بسیج از ملایر، کلاس طب اسلامی پایگاه بسیج طلاب خوهران زینبیه(س) ملایر با موضوع چگونگی تغذیه در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

کارشناس  طب اسلامی در این کلاس اظهار داشت: در دین اسلام برای خوردن و آشامیدن اصولی هست که با توجه به محدودیت زمانی در خوردن و آشامیدن در ماه رمضان این اصول باید با این شرایط زمانی مطابقت داده شود.

حجت الاسلام نعمتی افزود: روش تغذیه صحیح در این ماه به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی درباره تغذیه صحیح درماه رمضان بیان کرد: بهتراست افطار با آب ولرم به همراه خرما باشد و سعی شود وعده افطار و شام یکی باشد و برای افطار غذاهای سبک و زودهضم از جمله سوپ در نظر گرفته شود.

این کارشناس  طب اسلامی عنوان کرد: در وعده سحر بهتر است ابتدا میوه و بعد از 20 دقیقه غذا میل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات