۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:10
کد خبر : 9136703
۱۱:۰۱

۱۳۹۸/۰۲/۲۱
فرماندار رامسر اظهار کرد ؛

هوشیاری بسیج در مقابل جنگ رسانه ای دشمن

آزاد: نقش انقلاب اسلامی با فراز و نشیبهای مختلفی که به همراه داشت برجسته بود و دشمن سعی کرده در برنامه های خود از رسانه بهره کافی ببرد و به نوعی جنگ رسانه ای بعنوان جنگ علیه ملتهای دیگر راه بیاندازد که باید هوشیار باشیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، محمد آزاد در جلسه تجلیل از یاوران رسانه ای راهیان نور با تبریک ماه مبارک رمضان و خیر مقدم به بسیجیان با بیان اینکه نقش رسانه همیشه برجسته بوده گفت: در کشور ما شکل دهی نهضت و بیداری ملت سبب شد نهضت تبدیل به انقلاب شود.

وی افزود: نقش انقلاب اسلامی با فراز و نشیبهای مختلفی که به همراه داشت برجسته بود و دشمن سعی کرده در برنامه های خود از رسانه بهره کافی ببرد و به نوعی جنگ رسانه ای بعنوان جنگ علیه ملتهای دیگر راه بیاندازد که باید هوشیار باشیم.

وی تصریح کرد: انقلاب و نظام ما ماهیت ضد استکباری دارد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی علیه نظام و انقلاب دشمنی میکنند و این توطئه ها تمامی ندارد.

فرماندار رامسر با اشاره به اینکه نقش رسانه ها در ادوار مختلف برجسته بوده و با رصد مطالعه و آنالیز خبرها نقش بزرگی در امنیت و توسعه کشور داشتند گفت: در طول ۴۰ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت هیچ زمانی شرایط سخت برای نظام و انقلاب ایجاد نشد و دشمنان در قالب برترین شکل دشمنی و کینه توزی سعی کردند در مقابل انقلاب ایستادگی کنند و با تشکیل و حمایت از داعش وضعیت هولناکی ایجاد کرده بودند که با همت بسیجیان توطئه آنها نقش بر آب شد.

محمد آزاد افزود: دستاوردهای زیادی در تمامی حوزه ها داریم که عدم اطلاع رسانی مناسب اقدامات دولت و نظام ظلم بزرگی است.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی دشمنان علیه ملت ایران شروع به دشمنی کردند که ناجوانمردانه و بدور از منطق و عقلانیت است.

فرماندار رامسر گفت: دشمنان ما سپاه را که نهاد رسمی یک کشور است را تروریست معرفی کردند که نشان دهنده اوج دشمنی ها است.

محمد آزاد افزود: مردم ایران در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بزرگی داشتند و در دوران دفاع مقدس نقش مردم سبب شد دوران ۸ سال جنگ تحمیلی تبدیل به دفاع مقدس شود‌

وی با بیان اینکه وحدت و همبستگی در تمامی حوزه ها سبب توسعه جامعه میشود تصریح کرد: بسیج بعنوان نهاد مقدس در بحران ها نقش بزرگی ایفا کرده و مردم بسیجی وار همیشه در تمامی صحنه ها حضور دارند.

️نماینده عالی دولت در شهرستان رامسر گفت: در کنار هم قرار بگیریم و با هم افزایی و هم پوشانی و با استفاده از تعامل و وحدت و مشارکت مردمی سبب آبادی ایران اسلامی شویم.

وی با انتقاد از حجمه های غیر اخلاقی برخی رسانه‌ها در کمرنگ کردن اقدامات دولت و بی عدالتی در انتشار برخی اخبار خاطر نشان کرد: با ساخت و سازهای غیرمجاز شدیدا برخورد خواهیم کرد و باید در حفظ و احیای طبیعت تلاش کنیم.

فرماندار رامسر با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه تحت تاثیر القائات و حرف های افرادی که قصد سودجویی دارند قرار نگیرند گفت: رسانه ها در شهرستان رامسر از فعالیت خوبی برخوردار هستند و مسئولین کمک کنند شرایط بهتری داشته باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید