۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:26
کد خبر : 9136718
۱۱:۱۸

۱۳۹۸/۰۲/۲۱
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج)استان زنجان:

ماه رمضان،فرصتی برای تهذیب نفس وپالایش روح است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج)استان زنجان گفت:ماه رمضان فرصت تهذیب نفس و منزه ساختن روح و جان از لغزش و ناپاکی است تا بندگان با عبادت ها و نیایش های خالصانه و آراستن خویشتن به معنویات به طهارت قلبی و جلای روحی و معنوی برسند.

حجت الاسلام بیگدلی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ضمن گرامیداشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهارداشت: هدف از گذراندن هر یک از دقایق، ساعات و روزهای ماه مبارک رمضان تنها تحمل گرسنگی و تشنگی نیست بلکه ماه رمضان، فرصتی مهم در خودسازی برای دوری کردن از گناه و معصیت است بدان معنا که با تحمل و صبر در برابر امیال و حتی در مقابله با نیازهای طبیعی، خود را برای مقابله با شیطان آماده می‌کنیم.

 

وی با بیان اينكه رمضان، بهار قرآن و بهار دعا و مناجات به درگاه پروردگار است، خاطرنشان کرد: در هيچ ماهی به اندازه ماه مبارك رمضان دعا، مناجات، ذكر و نمازهای مستحبی وارد نشده است.

 

مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج)افزود: هر روز رمضان، دعايی خاص و هر شبش نماز و ذكری ويژه دارد و در دعاها و مناجات‌های اين ماه به همان اندازه كه روح بندگی و تضرع به درگاه خداوند و طلب آمرزش و رستگاری از او موج می‌زند، روح انتظار و اميد فرارسيدن دولت كريمه اهل بيت‌(ع‌) نيز جاری است.

 

این مسئول ادامه داد: فرصت تزکیه نفس و انس با قرآن کریم در این ماه مبارک فراهم شده است و مومنان برای درک حقیقت آن باید از یکدیگر پیشی بگیرند .

 

حجت الاسلام بیگدلی مهربانی،صله رحم، تقویت نهاد خانواده، کمک به همنوع ،خودسازی ودوری از گناه و رعایت اخلاق در زندگی روزمره را از فضیلت های این ماه برشمرد و گفت:بر پایه آمارهای رسمی میزان جرایم و آسیب های اجتماعی در ماه رمضان به طور چشمگیری کاهش می یابد که این مساله خود بیانگر اثرهای معنوی و تاثیرگذار روزه داری بر رفتارهای اجتماعی افراد است.

 

وی در پایان تاکید کرد: رمضان ماه خداست وسفره ضیافت الهی برای همه باز است بنابراین هرکس به همان اندازه ای که در این ماه تقوی پیشه کرده از این خوان الهی بهره مند می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید