۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
06:23
کد خبر : 9136722
۰۸:۵۰

۱۳۹۸/۰۲/۲۲
مسئول نمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج فلاورجان :

دورماندگان از هدایت قرآن چه کسانی هستند.

بعضی ازمردم می گویند که ایمان آوردیم به خداوند وقیامت اما به ظاهر بیان می کنند واینها قصد نیرنگ به خداوند رادارند،واینها خدعه به نفس خود می زنند
به گزارش خبرگزاری بسیج از فلاورجان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان در جمع پایوران این ناحیه در کلاس نور مبین مطالبی بیان نمود

حجت الاسلام رئیسیان درادامه افزود: پس از بیان برجستگی‌های اخلاقی دسته‌ی اول مردم (متقین)، در این آیات، کافران به عنوان گروه دوم ذکر شده اند. کسانی که آیات قرآن را با قلب یا زبان خود انکار می‌کنند ودیگر امیدی به هدایت‌شان نیست.

وی درادامه افزود: البته مراد ازکافران دراین آیه، همه‌ی کافران نیستند؛ زیرا بسیارى از کافران بعد‌ها ایمان آوردند و دل‌های‌شان نرم شد؛ بلکه مقصود، گروهی هستند که برکفر ثابت بوده و در اثر دشمنی در برابر حقّ، زمینه‌ی هدایت را به کلی از دست داده اند و به گونه‌ای با پیامبر صلی‌الله‌و علیه و آله و سلم ستیز و لجاجت دارند که دیگر تبلیغ وی در آنان اثر نمى گذارد؛ گویا بر دل‌های آنان مهر غفلت و خاموشی زده شده است. انسان باید فرمانبردار خداوند باشد.

رئیسیان در ادامه افزود: انسان تقربش به خداوند بسیار کم است بخاطر همین است که وقتی گناه می‌کند مرتکب هیچ گونه اتفاقی نمی‌شوند مگر اولیاءالله که برای آن‌ها اتفاقی رخ می‌دهد. بعضی‌ها کفر اعتقادی دارند، چونکه نمی‌خواهند بپذیرند و آن‌ها کسانی هستند که بر قلبهایشان مهر زده است وبه خاطر کیفر اعمالشان بر قلب، گوش وچشم آن‌ها پرده انداخته شده است.

رئیسان در ادامه خاطر نشان کرد: بعضی ازمردم می‌گویند که ایمان آوردیم به خداوند وقیامت، اما به ظاهر بیان می‌کنند واین‌ها قصد نیرنگ به خداوند رادارند، واین‌ها خدعه به نفس خود می‌زنندو وقتی به آن‌ها می‌گویند فساد نکنید می‌گویند اصلاح گرهستیم بلکه درحقیقت آن‌ها فقط حرف می‌زنند وفساد می‌کنند درحالی که به آن‌ها می‌گویند ایمان بیاورید.

وی در ادامه به شرح دعای روز پنجم ماه رمضان پرداخت وگفت: انسان در این روز از خداوند متعال می‌خواهد که اورا از کسانی قرار دهد که آمرزیده شده اند واز کسانی قراربدهد که جز بندگان شایسته وفرمانبردار هستند و از دوستان نزدیک خود قرار بده. انسان با کار‌های پلیدی که انجام می‌دهد می‌تواند باعث تاریکی روح خود شودو با استغفار خودرامعطر می‌کند وروح خودرا ازپلیدی پاک می‌کند. انسان باید با زبان و قلب خود طلب استغفار کند ونباید بین آن‌ها فاصله‌ای باشد وهمیشه فرمانبردار خداوند باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید