۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:15
کد خبر : 9137309
۲۳:۰۷

۱۳۹۸/۰۲/۲۲
مدیرعامل پست‌بانک‌ایران تأکید کرد

فعال‌سازی منابع منجمد بانکی برای رونق تولید با وصول مطالبات

بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران در بازدید از واحدهای ستادی این بانک و ضمن تقدیر از تلاش‌های کارکنان بر اهمیت وصول مطالبات بانکی و بکارگیری و فعال‌سازی منابع منجمد بانکی برای رونق تولید تأکید کرد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران،  بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران در بازدید از واحدهای ستادی این بانک و ضمن تقدیر از تلاش‌های کارکنان بر اهمیت وصول مطالبات بانکی و بکارگیری و فعال‌سازی منابع منجمد بانکی برای رونق تولید تأکید کرد.

شیری افزود: درحال حاضر یکی از بزرگترین مشکلات تولیدکنندگان داخلی مشکل نقدینگی است و ما اگر بتوانیم مطالبات معوق و مشکوک‌الوصول بانک را با پیگیری صحیح وصول و درقالب تسهیلات دراختیار تولیدکنندگان قراردهیم خدمت بزرگی به اصلاح صورت‌های مالی بانک، رونق تولید و اقتصادی ملی کرده‌ایم.

شیری تهیه گزارش طبقه‌بندی شده از وضعیت مطالبات بانک، ضمانت نامه‌های داخلی و LC را ضروری دانست و تصریح کرد: گزارش شفاف و تحلیلی از وضعیت مطالبات و ضمانتنامه‌ها زمینه را برای تحلیل مناسب پرتفوی بانک و تصمیم‌گیری صحیح فراهم کرده و ارزیابی عملکرد واحدهای استانی در حوزه اعتبارات را نیز تسهیل می نماید.

وی رعایت سیاست‌ها و ضوابط اعتباری و نظارت مستمر بر رعایت شاخص مصارف به منابع را برای تحقق اهداف درآمدی بانک و احتراز از برداشت اضافی از منابع بانک مرکزی ضروری برشمرد و خاطرنشان ساخت: دوره‌های آموزشی تخصصی باید برای کارشناسان اعتباری بصورت ویدئو کنفرانس و مستمر برگزار می‌شود.

مدیرعامل پست بانک ایران در این بازدید بر لزوم تهیه تقویم دوره‌های آموزشی تخصصی برای کارکنان ستاد و اجراء با برآورد بودجه لازم، مکان‌یابی منسجم واحدها، راه‌اندازی باشگاه مشتریان در دو بخش شعب و باجه‌ها، تقویت مدیریت ارتباط با مشتریان(CRM) و واحد پشتیبانی فنی واحدهای اجرائی(Help Desk)، خلق محصولات جدید به ویژه برای روستائیان و بررسی هزینه فایده دستگاه‌های خودپرداز(ATM) و کارت‌خوان‌(POS) تأکید کرد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید