پاسدار سید رضا مولوی در شب دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان جلسات اخلاقی و کلاس های آموزشی ویژه پاسداران و سربازان بصورت منظم هفته ایی ۳روز در روزهای زوج تا پایان ماه مبارک رمضان در ناحیه سپاه هندیجان ادامه خواهد داشت.
وی افزود : در کلاس اخلاقی و قرآنی از اساتید روحانیت حجت الاسلام والمسلمین بنی سعید و حجت الاسلام والمسلمین حیدریانژاد دعوت شده که در ماه مبارک رمضان برای پایوران و سربازان این کلاس هارا بر گزار نمایند.
وی بابیان استقبال پایوران و سربازان از کلاس های قرآنی گفت: پایوران و سربازان با هماهنگی و نظم خاصی در این کلاس های ویژه ماه مبارک رمضان که قرآنی و اخلاقی همراه با تفسیر و مسائل شرعی و احکام هست با استقبال از آنها در حال اجرا هست و الحمدلله این کلاس همگی مفید و تاثیر گذار بوده است.
پاسدار سید مولوی ارشد حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سپاه هندیجان عنوان کرد: تاکنون از کلاس های قرآنی استقبال خوبی شده و در برنامه های ماه مبارک رمضان در سپاه هندیجان، محفل جزء خوانی قرآن با حضور پایوران در نماز خانه سپاه صبح ها برگزار می شود.
وی بااشاره به یادگیری مفاهیم قرآنی بیان کرد: یکی از عمده کارهای خوب که بایستی بیشتر به آن اهمیت داد ترویج بیشتر یادگیری مفاهیم قرآنی همراه با مسائل شرعی است که در مجموعه سپاه برای پایوران و سربازان یک امری مهم و ضروری است که تاکنون با جدیت انجام گرفته است.
سید مولوی ارشد حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سپاه هندیجان اظهار داشت : امسال برنامه های قرآنی بصورت منظم و همراه با حضور فرمانده ناحیه و پاسداران و سربازان بصورت برنامه ریزی شده در حال انجام است که انشا الله تا پایان ماه مبارک رمضان در روزهای زوج ادامه خواهد داشت.
سید مولوی تصریح کرد : کلاس های اخلاقی همراه با کلاس نور مبین قرآن به ترتیب و با دقت انجام می گیرد که می توان از این کلاس ها بهترین بهره ها را برد و الحمدلله ماه مبارک رمضان این فرصت خوب را بوجود آورده با زبان روزه از کلام الله قرآن استفاده های معنوی را برد.