۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:12
کد خبر : 9139799
۱۴:۳۹

۱۳۹۸/۰۲/۳۰
امیر احمدرضا پوردستان:

نمایشگاه قرآن کریم در حوزه وحدت‌ بخشی بین کشورهای اسلامی می‌تواند نقش موثری ایفا کند

بانک صادرات ایران خدمات خود را با حضور در نمایشگاه متبرک کرده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران،  رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز در غرفه بانک صادرات ایران در بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم حضور یافت.

 امیر احمدرضا پوردستان در حاشیه این بازدید ضمن تشکر از برگزار کنندگان نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به خبرنگار روابط عمومی بانک صادرات ایران، گفت: در نمایشگاه قرآن کریم تمام ناشران سعی کرده‌اند با تمام توان آخرین محصولات فرهنگی خود را به نمایش بگذارند و خوشبختانه کاستی خاصی در این زمینه وجود ندارد، اما با توجه به استقرار این نمایشگاه در تهران و برگزاری آن در ماه مبارک رمضان، مردم سایر مناطق ایران نمی‌توانند از این فرصت استفاده کنند و بهتر است متولیان به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که این نمایشگاه همزمان در سایر نقاط کشور و یا در ماه مبارک شعبان نیز برگزار شود تا همه مردم براحتی بتوانند از این فرصت بهره‌مند شوند.

 وی با اشاره به بخش بین‌الملل بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، تاکید کرد: قرآن همیشه رمز وحدت و برادری بوده و هست و یکی از مولفه‌های اصلی که کشورهای اسلامی را به هم پیوند می‌زند، قطعا قرآن کریم است. مطمئناً این نمایشگاه در حوزه وحدت‌ بخشی بین کشورهای اسلامی نیز می‌تواند ایفای نقش کند. امسال کشورهای مختلفی در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند اما ضروری است متولیان برای شرکت کشورهای خارجی به صورت گسترده تر در نمایشگاه قرآن کریم برنامه‌ریزی کنند. ما باید بستری را فراهم کنیم که کشورهای مسلمان دیگر هم بتوانند در این نمایشگاه شرکت کرده و آخرین دستاوردهای قرآنی خود را عرضه کنند.

 امیر پوردستان به مشارکت و حمایت بانک صادرات ایران از بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن کریم اشاره کرد و افزود: بانک صادرات ایران یکی از بانک‌های خوشنام و مردمی کشورمان است و همه اشخاص حقیقی و حقوقی که به این بانک مراجعه می‌کنند، از آن خاطره خوبی دارند. خوشبختانه بانک صادرات وارد حوزه‌های قرآنی نیز شده و به نوعی با این حوزه هم پیوند خورده است که این امر اتفاق بسیار مبارکی محسوب می شود و جای قدردانی و تشکر دار رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: بانک صادرات ایران خدمات خود را با حضور در نمایشگاه و فعالیت های قرآنی متبرک کرده است. انشالله این فعالیت‌ها استمرار داشته باشد و این بانک عمیق‌تر و گسترده‌تر بتواند در خدمت جامعه قرآنی باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید