۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
02:46
کد خبر : 9140805
۱۲:۳۲

۱۳۹۸/۰۳/۰۲
به مناسبت سوم خرداد؛

برگزاری محفل انس با قرآن در ناحیه مقاومت بروجن

همزمان با ماه مبارک رمضان و به مناسبت گرامیداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، محفل انس با قرآن کریم در ناحیه مقاومت شهرستان بروجن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سومین محفل انس با قرآن کریم به همت روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجن با حضور جمعی از کارکنان این ناحیه و پرسنل فرماندهی انتظامی شهرستان به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان  برگزار شد.

مسؤل نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بروجن، در حاشیه این مراسم گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی، باید همواره یکی از اولویت‌های اصلی مسئولان فرهنگی کشور باشد.

وی افزود: جامعه‌ای که به قرآن متکی باشد، افراد آن از گناه و معصیت دور شده و دچار لغزش و خطا نمی‌شوند.

حجت‌الاسلام دهقانی با بیان اینکه قرآن کتاب هدایت است و هیچگاه نباید از آن غافل شد، اظهار کرد: ریشه انحرافات و آسیب‌های اجتماعی کم‌توجهی و غفلت نسبت به این کتاب آسمانی است.

در این مراسم قاریان برجسته شهرستانی به قرائت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید