۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:22
کد خبر : 9141010
۱۳:۰۵

۱۳۹۸/۰۳/۰۲
فرمانده سپاه شهرستان فردیس در گفتگو با «بسیج»؛

سوم خرداد نماد مقاومت و پایداری ملت ایران در برابر استکبار است

فرمانده سپاه شهرستان فردیس گفت: حماسه عظیم ملی سوم خرداد نماد مقاومت، ایستادگی و پایداری ملت ایران در برابر استکبار است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، سرهنگ پاسدار علیزاده در گفتگو با خبرگزاری بسیج در آستانه بزرگداشت حماسه سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر بیان کرد:برگزاری نمایشگاه ، مراسم تقدیر و تجلیل از رزمندگان عملیات غرورآفرین آزادسازی خرمشهر، عطرافشانی و گل‌باران قبور مطهر شهدا، نشست بصیرتی، رژه موتوری، دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی شرکت درنمازجمعه، نصب بنر درسطح شهر و غیره از مهم‌ترین برنامه‌های گرامیداشت سوم خرداد سالروز حماسه عظیم فتح خرمشهر در شهرستان است.

سوم خرداد نماد مقاومت و پایداری ملت ایران در برابر استکبار است

وی از روز سوم خرداد به‌عنوان روز تلاش، ایثار و ازخودگذشتگی رزمندگان با تکیه‌ بر قدرت الهی یاد کرد.

فرمانده سپاه ناحیه امام رضا (ع) گفت: یکی از مسئولیت‌ها و رسالت‌های ما این است که در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و به‌ ویژه بین نسل جوان گام‌های مؤثری برداریم و آنان را با رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.

سرهنگ پاسدار علیزاده با اشاره به کلامی از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه (خرمشهر را خدا آزاد کرد) اظهار داشت: شجاعت و امدادهای غیبی باعث شد تا دشمن با شکست بزرگی مواجه شود و در عملیات غرورآفرین بیت المقدس خرمشهر آزاد شد

وی با اشاره به بیانات رهبرمعظم انقلاب که خرمشهرها در پیش است ، افزود :رهبر معظم انقلاب در این فراز از سخنرانی خویش به جنگی اشاره فرمودند که از جنگ سخت به مراتب دشوارتر است که در ادبیات سیاسی نظامی معاصر جنگ نرم نام دارد. این نکته طی سالیان اخیر یکی از کلیدواژه‌های مهم ایشان در بیاناتشان بوده است.

وی در پایان سربلندی امروز را حاصل زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا دانست و تصریح کرد: امروز هم باید فرهنگ شهادت و روحیه شهادت طلبی باید بیش از پیش ترویج داده شود چرا که زنده بودن ما وابسته به نام شهدای انقلاب اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید