۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:50
کد خبر : 9141053
۱۴:۰۶

۱۳۹۸/۰۳/۰۲
به مناسبت آزاد سازی خرمشهر؛

گلباران قبر سه شهید گمنام در مهریز

در آستانه سالروز فتح خرمشهر از سوی رزمندگان اسلام در سوم خرداد 1361، امروز قبر سه شهید گمنام در شهر مهریز با حضور امام‌جمعه، فرماندار، تعدادی از مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم گلباران و عطر افشانی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، پس از عطر افشانی، گلباران قبور و زیارت عاشورا، شرکت کنندکان یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.
همچنین برنامه‌های مشابهی با حضور مردم و خانواده‌های شهدا و ایثارگران در برخی گلزار شهدای بخش مرکزی در دهستان‌های بهادران، خورمیزات، ارنان، میانکوه و تنگچنار برگزار شد.
مردم و مسئولان در این مراسم ضمن گلباران قبور شهدای منطقه و احترام به مقام شامخ آن‌ها بر تداوم راه شهیدان و تبعیت از ولایت فقیه تاکید کردند.
آزادسازی خرمشهر یکی از مهم‌ترین اهداف عملیات بیت المقدس در جنگ ایران و عراق بود که پس از ۵۷۸ روز اشغال در روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱ صورت گرفت.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید